Hans Fallada : En biografi – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Peter Walther

Jämför och hitta det billigaste priset på Hans Fallada : En biografi innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Hans Fallada : En biografi är skriven av Peter Walther och gavs ut 2017-12-29.

Hans Fallada : En biografi som bok, ljudbok eller e-bok.
Hans Fallada : En biografi

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 209

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Hans Fallada : En biografi

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Hans Fallada : En biografi. Boken är skriven av författaren Peter Walther. Lind &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Hans Fallada : En biografi var 2017-12-29.

Originalspråket som Peter Walther skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Biografier vilket ger den Gfz Fallada, Hans som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Hans Fallada : En biografi i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 422 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 145 x 225 mm och den väger så mycket som 657 g. Hans Fallada : En biografi ISBN är 9789177790747. Hans Fallada : En biografi är en fristående bok .


Läs Hans Fallada : En biografi som bok

För dig som vill köpa och läsa Hans Fallada : En biografi som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 209 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Hans Fallada : En biografi som ljudbok

Vill du lyssna på Hans Fallada : En biografi som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Hans Fallada : En biografi som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Hans Fallada : En biografi som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Hans Fallada : En biografi som pocket

Hans Fallada : En biografi finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Hans Fallada : En biografi med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Hans Fallada : En biografi med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Hans Fallada : En biografi
 • Författare: Peter Walther
 • Genre: Biografier
 • Förlag: Lind &amp
 • Utgivningsdatum: 2017-12-29
 • Pris: 209
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 422
 • Fysiska dimensioner: 215 x 145 x 225 mm
 • SAB: Gfz Fallada, Hans
 • ISBN: 9789177790747

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Hans Fallada : En biografi?

Hans Fallada : En biografi är skriven av författaren Peter Walther

När gavs Hans Fallada : En biografi ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-12-29.

Var kan jag köpa Hans Fallada : En biografi?

Vi rekommenderar att du köper Hans Fallada : En biografi hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Författaren Hans Fallada har på senare år återupptäckts av hundratusentals läsare, inte minst tack vare hans mästerverk Ensam i Berlin (oavkortad utgåva, Lind & Co, 2012). Mer än ett halvt sekel efter sin död erkänns nu hans ställning i världslitteraturen. Fallada var en författare riden av demoner, han var kvinnotjusaren, opportunisten, den före detta straffången och morfinisten. Han var samtidigt den respekterade lantbrukaren, kärleksfulle familjefadern och antinazisten som under dödshot skrev sig fri från Tredje rikets mardröm. Peter Walthers insiktsfulla och välskrivna biografi bygger på en mängd nya arkivfynd. Det är den första utförliga levnadsberättelsen på svenska om denna fascinerande, komplexa och trasiga personlighet. “Walther lägger inte Falladas liv tillrätta utan förblir öppen inför människans och tillvarons motsägelsefullhet på ett sätt som påminner om hur huvudpersonen själv skapade litteratur som lever än i dag. Han har skrivit en till form och innehåll lysande skildring av en författare som levde som han skrev och skrev som han levde; en mästerlig biografi, rent av ett konstverk i egen rätt.” Aftonbladet “En gåtfull, mångskiktad gestalt kanske var denne ‘Lycko-Hans’ starkare än vad han själv visste: rik i all sin olycka.” The New York Times “Den nya biografin berättar historien om en högt begåvad självförstörare.” Der Spiegel “En mycket läsvärd biografi.” Berliner Morgenpost “Falladas flykt och hänförelse, hans djupa fall, omständigheterna kring hans verk så detaljrikt har de hittills aldrig skildrats.” Süddeutsche Zeitung “enastående biografi, som tecknar mycket olika bilder av en söndertrasad och fascinerande människa och konstnär” Frankfurter Allgemeine Zeitung

Utgivande förlag: Lind &amp