Handling och tanke med matematik – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Eva-Stina Källgården

Jämför och hitta det billigaste priset på Handling och tanke med matematik innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Handling och tanke med matematik är skriven av Eva-Stina Källgården och gavs ut 2018-01-09.

Handling och tanke med matematik som bok, ljudbok eller e-bok.
Handling och tanke med matematik

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 499

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Handling och tanke med matematik

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Handling och tanke med matematik. Boken är skriven av författaren Eva-Stina Källgården. Askunge Thorsén förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Handling och tanke med matematik var 2018-01-09.

Originalspråket som Eva-Stina Källgården skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Matematik Undervisning i ett specifikt ämne vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Handling och tanke med matematik i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 80 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 297 x 210 x 5 mm och den väger så mycket som 269 g. Handling och tanke med matematik ISBN är 9789177670223. Handling och tanke med matematik är en fristående bok .


Läs Handling och tanke med matematik som bok

För dig som vill köpa och läsa Handling och tanke med matematik som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 499 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Handling och tanke med matematik som ljudbok

Vill du lyssna på Handling och tanke med matematik som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Handling och tanke med matematik som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Handling och tanke med matematik som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Handling och tanke med matematik som pocket

Handling och tanke med matematik finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Handling och tanke med matematik med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Handling och tanke med matematik med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Handling och tanke med matematik
 • Författare: Eva-Stina Källgården
 • Genre: Matematik Undervisning i ett specifikt ämne
 • Förlag: Askunge Thorsén förlag
 • Utgivningsdatum: 2018-01-09
 • Pris: 499
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 80
 • Fysiska dimensioner: 297 x 210 x 5 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789177670223

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Handling och tanke med matematik?

Handling och tanke med matematik är skriven av författaren Eva-Stina Källgården

När gavs Handling och tanke med matematik ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-01-09.

Var kan jag köpa Handling och tanke med matematik?

Vi rekommenderar att du köper Handling och tanke med matematik hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Varje sida i materialet innehåller välbekanta situationer för eleverna där syfte och centralt innehåll är kopplade till kursplanen i matematik för grundskolan (Lgr11).Handboken Handling och tanke med matematik bygger på beprövad erfarenhet och vetenskaplig grund inom lärande i matematik. Med utforskande samtal i klassrummet ger boken användbara idéer till handlingar som skapar intresse och nyfikenhet och engagerar eleverna i gemensamma matematiska resonemang. Många möjligheter finns med i boken för att ta tillvara elevers olikheter i undervisningen. Det gäller att stödja de elever som känner motstånd samtidigt som det gäller att uppmuntra andra elever som behöver mer utmaningar. Ett mål i undervisningen är att ta tillvara elevernas egna matematiska tankar och uttryck och använda dem som en resurs

Utgivande förlag: Askunge Thorsén förlag