Handelsbolag – en lärobok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Carl Hemström

Jämför och hitta det billigaste priset på Handelsbolag – en lärobok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Handelsbolag – en lärobok är skriven av Carl Hemström och gavs ut 2004-02-01.

Handelsbolag - en lärobok som bok, ljudbok eller e-bok.
Handelsbolag – en lärobok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 209

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Handelsbolag – en lärobok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Handelsbolag – en lärobok. Boken är skriven av författaren Carl Hemström. Litteraturcompagniet är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Handelsbolag – en lärobok var 2004-02-01.

Originalspråket som Carl Hemström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Handelsrätt vilket ger den Oeada-c som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Handelsbolag – en lärobok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 137 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 242 x 165 x 11 mm och den väger så mycket som 294 g. Handelsbolag – en lärobok ISBN är 9789197317085. Handelsbolag – en lärobok är en del av serien: Litteraturcompagniet.


Läs Handelsbolag – en lärobok som bok

För dig som vill köpa och läsa Handelsbolag – en lärobok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 209 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Handelsbolag – en lärobok som ljudbok

Vill du lyssna på Handelsbolag – en lärobok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Handelsbolag – en lärobok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Handelsbolag – en lärobok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Handelsbolag – en lärobok som pocket

Handelsbolag – en lärobok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Handelsbolag – en lärobok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Handelsbolag – en lärobok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Handelsbolag – en lärobok
 • Författare: Carl Hemström
 • Genre: Handelsrätt
 • Förlag: Litteraturcompagniet
 • Utgivningsdatum: 2004-02-01
 • Pris: 209
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 137
 • Fysiska dimensioner: 242 x 165 x 11 mm
 • SAB: Oeada-c
 • ISBN: 9789197317085

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Handelsbolag – en lärobok?

Handelsbolag – en lärobok är skriven av författaren Carl Hemström

När gavs Handelsbolag – en lärobok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2004-02-01.

Var kan jag köpa Handelsbolag – en lärobok?

Vi rekommenderar att du köper Handelsbolag – en lärobok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I denna nya bok om handelsbolag berörs inledningsvis frågor om gränsdragningen mellan bolag och näraliggande rättsfigurer som föreningar, stiftelser och samäganderätt. Härefter behandlas bl.a. handelsbolagets bildande, dess interna och externa relationer samt dess upphörande. Åtskilliga avgöranden av högsta domstolen tas upp i sina systematiska sammanhang.Magdalena Giertz är doktorand i företagsrätt vid juridiska institutionen vid Uppsala universitet.Carl Hemström har varit professor i civilrätt vid samma institution Carl Hemström har tidigare skrivit ett flertal böcker om bl.a. bolag, föreningar och stiftelser.

Utgivande förlag: Litteraturcompagniet