Handbok i kreativt skrivande : hitta din författarröst och börja skriva – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Joy Kenward

Jämför och hitta det billigaste priset på Handbok i kreativt skrivande : hitta din författarröst och börja skriva innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Handbok i kreativt skrivande : hitta din författarröst och börja skriva är skriven av Joy Kenward och gavs ut 2020-03-18.

Handbok i kreativt skrivande : hitta din författarröst och börja skriva som bok, ljudbok eller e-bok.
Handbok i kreativt skrivande : hitta din författarröst och börja skriva

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 167

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Handbok i kreativt skrivande : hitta din författarröst och börja skriva

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Handbok i kreativt skrivande : hitta din författarröst och börja skriva. Boken är skriven av författaren Joy Kenward. Louise Bäckelin Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Handbok i kreativt skrivande : hitta din författarröst och börja skriva var 2020-03-18.

Originalspråket som Joy Kenward skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Kreativt skrivande (litterär gestaltning): handböcker vilket ger den F.06 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Handbok i kreativt skrivande : hitta din författarröst och börja skriva i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 176 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 142 x 16 mm och den väger så mycket som 344 g. Handbok i kreativt skrivande : hitta din författarröst och börja skriva ISBN är 9789177991557. Handbok i kreativt skrivande : hitta din författarröst och börja skriva är en fristående bok .


Läs Handbok i kreativt skrivande : hitta din författarröst och börja skriva som bok

För dig som vill köpa och läsa Handbok i kreativt skrivande : hitta din författarröst och börja skriva som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 167 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Handbok i kreativt skrivande : hitta din författarröst och börja skriva som ljudbok

Vill du lyssna på Handbok i kreativt skrivande : hitta din författarröst och börja skriva som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Handbok i kreativt skrivande : hitta din författarröst och börja skriva som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Handbok i kreativt skrivande : hitta din författarröst och börja skriva som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Handbok i kreativt skrivande : hitta din författarröst och börja skriva som pocket

Handbok i kreativt skrivande : hitta din författarröst och börja skriva finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Handbok i kreativt skrivande : hitta din författarröst och börja skriva med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Handbok i kreativt skrivande : hitta din författarröst och börja skriva med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Handbok i kreativt skrivande : hitta din författarröst och börja skriva
 • Författare: Joy Kenward
 • Genre: Kreativt skrivande (litterär gestaltning): handböcker
 • Förlag: Louise Bäckelin Förlag
 • Utgivningsdatum: 2020-03-18
 • Pris: 167
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 176
 • Fysiska dimensioner: 210 x 142 x 16 mm
 • SAB: F.06
 • ISBN: 9789177991557

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Handbok i kreativt skrivande : hitta din författarröst och börja skriva?

Handbok i kreativt skrivande : hitta din författarröst och börja skriva är skriven av författaren Joy Kenward

När gavs Handbok i kreativt skrivande : hitta din författarröst och börja skriva ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-03-18.

Var kan jag köpa Handbok i kreativt skrivande : hitta din författarröst och börja skriva?

Vi rekommenderar att du köper Handbok i kreativt skrivande : hitta din författarröst och börja skriva hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Var du än befinner dig i ditt skrivarliv så kommer du att behöva en hjälpande hand när det gäller att frammana och utveckla din berättarröst. I Handbok för kreativt skrivande får du råd, tips, övningar och vägledning som ger dig verktygen du behöver för att ta dig an de utmaningar det innebär att ge sig i kast med att skriva, såväl prosa som poesi, självbiografiskt som fantasifull fiktion. “Inspirerande, lärorik & intressant!” “Det här är en underbar och inspirerande liten goding.” “”En utmärkt handbok för dig som vill komma igång med ditt skrivande, eller för dig med vana” Helenas skrivarverkstadHandbok i kreativt skrivande … är en inspirerande och väl strukturerad handledning med syfte att hjälpa läsaren att hitta sin egen unika stil och röst i sitt skrivande. En utmärkt gåva till dig själv eller till en vän. Det här är en bok som tilltalar mig mycket. Det strukturerade upplägget, där tio kapitel även kan användas som tio lektioner, men framförallt tonen i språket med syftet att kravlöst och lustfyllt utforska, upptäcka och utveckla min inre röst. … Rekommenderas varmt!” Betyg 4 av 5, Agneta NorrgårdBettan bokpratarenJennies boklistaJoy Kenward är förutom lärare i kreativt skrivande också romanförfattare och skribent. Hon håller kurser och workshops som lägger stor vikt vid skrivandets meditativa sidor, en form av medveten närvaro, som främjar kreativiteten. Hon bor i England med sin man och skriver på sin fjärde roman.Handbok i kreativt skrivande är en utmärkt introduktion i konsten att lära sig bemästra skrivande och hitta sin egen unika berättarröst. Handbok i kreativt skrivande är en praktisk, inspirerande och insiktsfull guide till skrivandets konst, fint illustrerad av Ruth Allen. Boken beskriver också hur kreativiteten i skrivandet blir en form av medveten närvaro och hur skapandet för skapandets skull har ett egenvärde, sett ur ett helhetsperspektiv.  

Utgivande förlag: Louise Bäckelin Förlag