Handbok i föräldrasamtal – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Görel Fred

Jämför och hitta det billigaste priset på Handbok i föräldrasamtal innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Handbok i föräldrasamtal är skriven av Görel Fred och gavs ut 2015-02-13.

Handbok i föräldrasamtal som bok, ljudbok eller e-bok.
Handbok i föräldrasamtal

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 224

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Handbok i föräldrasamtal

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Handbok i föräldrasamtal. Boken är skriven av författaren Görel Fred. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Handbok i föräldrasamtal var 2015-02-13.

Originalspråket som Görel Fred skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Psykologi vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Handbok i föräldrasamtal i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 124 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 195 x 130 x 7 mm och den väger så mycket som 139 g. Handbok i föräldrasamtal ISBN är 9789144108421. Handbok i föräldrasamtal är en fristående bok .


Läs Handbok i föräldrasamtal som bok

För dig som vill köpa och läsa Handbok i föräldrasamtal som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 224 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Handbok i föräldrasamtal som ljudbok

Vill du lyssna på Handbok i föräldrasamtal som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Handbok i föräldrasamtal som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Handbok i föräldrasamtal som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Handbok i föräldrasamtal som pocket

Handbok i föräldrasamtal finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Handbok i föräldrasamtal med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Handbok i föräldrasamtal med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Handbok i föräldrasamtal
 • Författare: Görel Fred
 • Genre: Psykologi
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2015-02-13
 • Pris: 224
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 124
 • Fysiska dimensioner: 195 x 130 x 7 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789144108421

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Handbok i föräldrasamtal?

Handbok i föräldrasamtal är skriven av författaren Görel Fred

När gavs Handbok i föräldrasamtal ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-02-13.

Var kan jag köpa Handbok i föräldrasamtal?

Vi rekommenderar att du köper Handbok i föräldrasamtal hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Stöd och inspiration till föräldrasamtal efterlyses av många som arbetar med barn. Den här boken är i första hand en handbok för lärare, men är användbar i många andra situationer som gäller föräldrakontakter. Många av exemplen skulle med lätt förändring lika väl kunna gälla samtal inom vården eller arbetslivet – de där samtalen som man vet att man borde ha, men gruvar sig lite för. Teoribakgrunden är kortfattad och tydlig och visar hur idéer om system kan bli praktiska verktyg i vardagsarbete kring mänskligt samspel.Författaren har en smittande tilltro till de möjligheter som finns i att skolpersonal och föräldrar samtalar om aktuella situationer.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB