Handbok för offentliga biträden i asylprocessen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Viktoria Nyström

Jämför och hitta det billigaste priset på Handbok för offentliga biträden i asylprocessen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Handbok för offentliga biträden i asylprocessen är skriven av Viktoria Nyström och gavs ut 2014-06-16.

Handbok för offentliga biträden i asylprocessen som bok, ljudbok eller e-bok.
Handbok för offentliga biträden i asylprocessen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 352

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Handbok för offentliga biträden i asylprocessen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Handbok för offentliga biträden i asylprocessen. Boken är skriven av författaren Viktoria Nyström. Norstedts Juridik AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Handbok för offentliga biträden i asylprocessen var 2014-06-16.

Originalspråket som Viktoria Nyström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Asylrätt vilket ger den Ocb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Handbok för offentliga biträden i asylprocessen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 188 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 218 x 150 x 15 mm och den väger så mycket som 264 g. Handbok för offentliga biträden i asylprocessen ISBN är 9789139113669. Handbok för offentliga biträden i asylprocessen är en fristående bok .


Läs Handbok för offentliga biträden i asylprocessen som bok

För dig som vill köpa och läsa Handbok för offentliga biträden i asylprocessen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 352 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Handbok för offentliga biträden i asylprocessen som ljudbok

Vill du lyssna på Handbok för offentliga biträden i asylprocessen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Handbok för offentliga biträden i asylprocessen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Handbok för offentliga biträden i asylprocessen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Handbok för offentliga biträden i asylprocessen som pocket

Handbok för offentliga biträden i asylprocessen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Handbok för offentliga biträden i asylprocessen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Handbok för offentliga biträden i asylprocessen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Handbok för offentliga biträden i asylprocessen
 • Författare: Viktoria Nyström
 • Genre: Asylrätt
 • Förlag: Norstedts Juridik AB
 • Utgivningsdatum: 2014-06-16
 • Pris: 352
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 188
 • Fysiska dimensioner: 218 x 150 x 15 mm
 • SAB: Ocb
 • ISBN: 9789139113669

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Handbok för offentliga biträden i asylprocessen?

Handbok för offentliga biträden i asylprocessen är skriven av författaren Viktoria Nyström

När gavs Handbok för offentliga biträden i asylprocessen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-06-16.

Var kan jag köpa Handbok för offentliga biträden i asylprocessen?

Vi rekommenderar att du köper Handbok för offentliga biträden i asylprocessen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Hur fungerar asylprocessen för ett ensamkommande barn och hur ska det offentligt biträdet förhålla sig till processen? Vilka krav kan en god man ställa på biträdet och vad bör biträdet reflektera över under arbetets gång. Hur många möten bör hållas och vilken information bör ges till barnet under dessa möten? Hur ska yttrandet vara utformat och vilken information ska yttrandet innehålla. Detta är några av de frågeställningar som behandlas i boken som är en praktisk och lättfattlig genomgång av asylprocessen steg för steg. Boken ger vägledning avseende den praktiska tillämpningen av asylprocessen och biträdets roll. Boken vänder sig inte enbart till offentliga biträden utan till alla som befinner sig i eller runt om asylprocessen och som önskar få kunskap om den. Alla som är verksamma runt de asylsökande såsom advokater, jurister, handläggare, beslutsfattare, gode män, journalister, kuratorer, socialsekreterare, frivilligorganisationer m.fl. bör således kunna dra nytta av det som boken behandlar. Detsamma gäller de som studerar inom dessa områden och som, till den teoretiska kunskapen, önskar få en praktisk vägledning inom rättsområdet.

Utgivande förlag: Norstedts Juridik AB