Hämndens dag – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Katja Brandis

Jämför och hitta det billigaste priset på Hämndens dag innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Hämndens dag är skriven av Katja Brandis och gavs ut 2021-08-11.

Hämndens dag som bok, ljudbok eller e-bok.
Hämndens dag

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Hämndens dag

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Hämndens dag. Boken är skriven av författaren Katja Brandis. Tukan Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Hämndens dag var 2021-08-11.

Originalspråket som Katja Brandis skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Hämndens dag är det: 9789179852733.


Läs Hämndens dag som bok

För dig som vill köpa och läsa Hämndens dag som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Hämndens dag som ljudbok

Vill du lyssna på Hämndens dag som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Hämndens dag som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Hämndens dag som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Hämndens dag som pocket

Hämndens dag finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Hämndens dag med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Hämndens dag med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Hämndens dag
  • Författare: Katja Brandis
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Tukan Förlag
  • Utgivningsdatum: 2021-08-11
  • Pris: 169
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179852733

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Hämndens dag?

Hämndens dag är skriven av författaren Katja Brandis

När gavs Hämndens dag ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-08-11.

Var kan jag köpa Hämndens dag?

Vi rekommenderar att du köper Hämndens dag hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

<i>Hämndens dag</i> är bok 6 i serien Woodwalkers. Sommaren har kommit till Klippiga bergen och med den de avslutande examensproven på Clearwater High. Men Carag har svårt att koncentrera sig på skolan när Hämndens dag närmar sig med stormsteg. Förtvivlat försöker Carag och hans vänner utarbeta en plan för att försvara människorna mot Andrew Milling och hans kumpaner. Inte blir det bättre av att de vet att det finns gott om Milling-anhängare även i de egna leden. Finns det någon möjlighet att stoppa Milling i tid och avslöja hans mörka hemligheter? Ska den gåtfulla Arula lyckas hjälpa dem?

Utgivande förlag: Tukan Förlag