Hållbar butik – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jonas Förare

Jämför och hitta det billigaste priset på Hållbar butik innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Hållbar butik är skriven av Jonas Förare och gavs ut 2010-05-03.

Hållbar butik som bok, ljudbok eller e-bok.
Hållbar butik

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Hållbar butik

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Hållbar butik. Boken är skriven av författaren Jonas Förare. Formas är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Hållbar butik var 2010-05-03.

Originalspråket som Jonas Förare skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Övrigt.

Om du vill läsa Hållbar butik i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 234 x 160 x 2 mm och den väger så mycket som 70 g. Hållbar butik ISBN är 9789154060443. Hållbar butik är en fristående bok .


Läs Hållbar butik som bok

För dig som vill köpa och läsa Hållbar butik som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Hållbar butik som ljudbok

Vill du lyssna på Hållbar butik som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Hållbar butik som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Hållbar butik som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Hållbar butik som pocket

Hållbar butik finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Hållbar butik med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Hållbar butik med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Hållbar butik
 • Författare: Jonas Förare
 • Genre:
 • Förlag: Formas
 • Utgivningsdatum: 2010-05-03
 • Pris: 59
 • Format: Övrigt
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 234 x 160 x 2 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789154060443

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Hållbar butik?

Hållbar butik är skriven av författaren Jonas Förare

När gavs Hållbar butik ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-05-03.

Var kan jag köpa Hållbar butik?

Vi rekommenderar att du köper Hållbar butik hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Formas