Håll hjärnan i form med logiska utmaningar : utmanande uppgifter som ger hjärncellerna en match – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Gareth Moore

Jämför och hitta det billigaste priset på Håll hjärnan i form med logiska utmaningar : utmanande uppgifter som ger hjärncellerna en match innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Håll hjärnan i form med logiska utmaningar : utmanande uppgifter som ger hjärncellerna en match är skriven av Gareth Moore och gavs ut 2020-05-29.

Håll hjärnan i form med logiska utmaningar : utmanande uppgifter som ger hjärncellerna en match som bok, ljudbok eller e-bok.
Håll hjärnan i form med logiska utmaningar : utmanande uppgifter som ger hjärncellerna en match

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 89

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Håll hjärnan i form med logiska utmaningar : utmanande uppgifter som ger hjärncellerna en match

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Håll hjärnan i form med logiska utmaningar : utmanande uppgifter som ger hjärncellerna en match. Boken är skriven av författaren Gareth Moore. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Håll hjärnan i form med logiska utmaningar : utmanande uppgifter som ger hjärncellerna en match var 2020-05-29.

Originalspråket som Gareth Moore skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Huvudbry & frågelekar vilket ger den Rdd som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Håll hjärnan i form med logiska utmaningar : utmanande uppgifter som ger hjärncellerna en match i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 256 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som 316 g. Håll hjärnan i form med logiska utmaningar : utmanande uppgifter som ger hjärncellerna en match ISBN är 9789179852290. Håll hjärnan i form med logiska utmaningar : utmanande uppgifter som ger hjärncellerna en match är en fristående bok .


Läs Håll hjärnan i form med logiska utmaningar : utmanande uppgifter som ger hjärncellerna en match som bok

För dig som vill köpa och läsa Håll hjärnan i form med logiska utmaningar : utmanande uppgifter som ger hjärncellerna en match som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 89 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Håll hjärnan i form med logiska utmaningar : utmanande uppgifter som ger hjärncellerna en match som ljudbok

Vill du lyssna på Håll hjärnan i form med logiska utmaningar : utmanande uppgifter som ger hjärncellerna en match som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Håll hjärnan i form med logiska utmaningar : utmanande uppgifter som ger hjärncellerna en match som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Håll hjärnan i form med logiska utmaningar : utmanande uppgifter som ger hjärncellerna en match som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Håll hjärnan i form med logiska utmaningar : utmanande uppgifter som ger hjärncellerna en match som pocket

Håll hjärnan i form med logiska utmaningar : utmanande uppgifter som ger hjärncellerna en match finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Håll hjärnan i form med logiska utmaningar : utmanande uppgifter som ger hjärncellerna en match med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Håll hjärnan i form med logiska utmaningar : utmanande uppgifter som ger hjärncellerna en match med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Håll hjärnan i form med logiska utmaningar : utmanande uppgifter som ger hjärncellerna en match
 • Författare: Gareth Moore
 • Genre: Huvudbry & frågelekar
 • Förlag: Tukan förlag
 • Utgivningsdatum: 2020-05-29
 • Pris: 89
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 256
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Rdd
 • ISBN: 9789179852290

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Håll hjärnan i form med logiska utmaningar : utmanande uppgifter som ger hjärncellerna en match?

Håll hjärnan i form med logiska utmaningar : utmanande uppgifter som ger hjärncellerna en match är skriven av författaren Gareth Moore

När gavs Håll hjärnan i form med logiska utmaningar : utmanande uppgifter som ger hjärncellerna en match ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-05-29.

Var kan jag köpa Håll hjärnan i form med logiska utmaningar : utmanande uppgifter som ger hjärncellerna en match?

Vi rekommenderar att du köper Håll hjärnan i form med logiska utmaningar : utmanande uppgifter som ger hjärncellerna en match hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Att lösa logiska problem och tankenötter är inte bara roligt, det får dessutom hjärnan att fungera bättre! Hjärnan älskar att lära sig nya saker, till exempel hur man löser ett sudoku, knäcker ett kalkydoku eller fyller i ett futoshiki. Bäst motionerar du hjärnan genom att ge den nya uppgifter som du inte har testat förr. I Håll hjärnan i form med logiska utmaningar har Gareth Moore samlat olika typer av tankenötter som tränar hjärnan på varierande sätt. Så greppa pennan och börja klura din hjärna kommer att tacka dig.

Utgivande förlag: Tukan förlag