Hål i huvudet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jenny Jägerfeld

Jämför och hitta det billigaste priset på Hål i huvudet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Hål i huvudet är skriven av Jenny Jägerfeld och gavs ut 2011-05-24.

Hål i huvudet som bok, ljudbok eller e-bok.
Hål i huvudet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Hål i huvudet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Hål i huvudet. Boken är skriven av författaren Jenny Jägerfeld. Gilla Böcker är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Hål i huvudet var 2011-05-24.

Originalspråket som Jenny Jägerfeld skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Hål i huvudet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 302 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 20 mm och den väger så mycket som 180 g. Hål i huvudet ISBN är 9789186634094. Hål i huvudet är en fristående bok .


Läs Hål i huvudet som bok

För dig som vill köpa och läsa Hål i huvudet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Hål i huvudet som ljudbok

Vill du lyssna på Hål i huvudet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Hål i huvudet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Hål i huvudet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Hål i huvudet som pocket

Hål i huvudet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Hål i huvudet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Hål i huvudet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Hål i huvudet
 • Författare: Jenny Jägerfeld
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Gilla Böcker
 • Utgivningsdatum: 2011-05-24
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 302
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 20 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789186634094

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Hål i huvudet?

Hål i huvudet är skriven av författaren Jenny Jägerfeld

När gavs Hål i huvudet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-05-24.

Var kan jag köpa Hål i huvudet?

Vi rekommenderar att du köper Hål i huvudet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Minou är tjugotre år och bor tillsammans med sin kille Isak på Södermalm i Stockholm. I alla fall tills hon en dag kommer hem och hittar ett kassettband, på vilket Isak spelat in ett avskedstal. Han har blivit kär i någon annan, och eftersom han vet att hon inte skulle låta honom prata till punkt så har han valt att spela in förklaringen på band. På ett jävla kassettband! Övergiven, förvirrad och olycklig reser Minou till Spanien för att få perspektiv på sin och Isaks relation och förhoppningsvis komma över honom. En bok full av igenkänning och oväntad humor, av författaren till Augustprisvinnande “Här ligger jag och blöder”.”… får mig att skratta så det gör ont.”- Upsala Nya Tidning”… en rak och snabb bok, som gjord att läsas i en sittning med huvudet nickande av igenkänning.”- Sydsvenskan”Svensk chick-lit på bästa I will survive-tema”- Pause “Riktigt välskriven och med en lovande galghumor”- Folkbladet

Utgivande förlag: Gilla Böcker