Gymnastik – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Emmanuelle Ousset

Jämför och hitta det billigaste priset på Gymnastik innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Gymnastik är skriven av Emmanuelle Ousset och gavs ut 2021-07-01.

Gymnastik som bok, ljudbok eller e-bok.
Gymnastik

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 79

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Gymnastik

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Gymnastik. Boken är skriven av författaren Emmanuelle Ousset. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Gymnastik var 2021-07-01.

Originalspråket som Emmanuelle Ousset skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Gymnastik är det: 9789179756727.


Läs Gymnastik som bok

För dig som vill köpa och läsa Gymnastik som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 79 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Gymnastik som ljudbok

Vill du lyssna på Gymnastik som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Gymnastik som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Gymnastik som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Gymnastik som pocket

Gymnastik finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Gymnastik med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Gymnastik med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Gymnastik
  • Författare: Emmanuelle Ousset
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-07-01
  • Pris: 79
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179756727

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Gymnastik?

Gymnastik är skriven av författaren Emmanuelle Ousset

När gavs Gymnastik ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-07-01.

Var kan jag köpa Gymnastik?

Vi rekommenderar att du köper Gymnastik hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Det här är boken för dig som är nyfiken på att börja med gymnastik. Här får du veta hur man tränar. Men tydliga bilder visas uppvärmning, balansträning, rolig parkour, hur man gör kullerbyttor, enkelt plinthopp, övningar på barr, bom och i ringar. Och genom hela boken får du tips från tränaren. Här presenteras också de olika tävlingsdisciplinerna liksom några av världens främsta gymnaster. En lättläst faktabok som väcker intresse, skriven av Emmanuelle Ousset med bilder av Ninie. Läs också "Fotboll" och "Basket" som ingår i samma serie: Kort om sport.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen