Gyllene tarot: Visconti-Sforzakortleken – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mary Packard

Jämför och hitta det billigaste priset på Gyllene tarot: Visconti-Sforzakortleken innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Gyllene tarot: Visconti-Sforzakortleken är skriven av Mary Packard och gavs ut 2019-09-10.

Gyllene tarot: Visconti-Sforzakortleken som bok, ljudbok eller e-bok.
Gyllene tarot: Visconti-Sforzakortleken

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 188

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Gyllene tarot: Visconti-Sforzakortleken

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Gyllene tarot: Visconti-Sforzakortleken. Boken är skriven av författaren Mary Packard. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Gyllene tarot: Visconti-Sforzakortleken var 2019-09-10.

Originalspråket som Mary Packard skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Tarot vilket ger den Blc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Övrigt.

Om du vill läsa Gyllene tarot: Visconti-Sforzakortleken i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 143 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 190 x 230 x 45 mm och den väger så mycket som 875 g. Gyllene tarot: Visconti-Sforzakortleken ISBN är 9789177837824. Gyllene tarot: Visconti-Sforzakortleken är en fristående bok .


Läs Gyllene tarot: Visconti-Sforzakortleken som bok

För dig som vill köpa och läsa Gyllene tarot: Visconti-Sforzakortleken som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 188 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Gyllene tarot: Visconti-Sforzakortleken som ljudbok

Vill du lyssna på Gyllene tarot: Visconti-Sforzakortleken som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Gyllene tarot: Visconti-Sforzakortleken som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Gyllene tarot: Visconti-Sforzakortleken som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Gyllene tarot: Visconti-Sforzakortleken som pocket

Gyllene tarot: Visconti-Sforzakortleken finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Gyllene tarot: Visconti-Sforzakortleken med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Gyllene tarot: Visconti-Sforzakortleken med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Gyllene tarot: Visconti-Sforzakortleken
 • Författare: Mary Packard
 • Genre: Tarot
 • Förlag: Tukan förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-09-10
 • Pris: 188
 • Format: Övrigt
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 143
 • Fysiska dimensioner: 190 x 230 x 45 mm
 • SAB: Blc
 • ISBN: 9789177837824

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Gyllene tarot: Visconti-Sforzakortleken?

Gyllene tarot: Visconti-Sforzakortleken är skriven av författaren Mary Packard

När gavs Gyllene tarot: Visconti-Sforzakortleken ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-09-10.

Var kan jag köpa Gyllene tarot: Visconti-Sforzakortleken?

Vi rekommenderar att du köper Gyllene tarot: Visconti-Sforzakortleken hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Instruktionsbok, vacker kortlek och tarotduk. Innehåller: 78 autentiskt återskapade tarotkort, en bok som beskriver historien bakom korten och ger instruktioner för hur korten används, tarotduk i lila satin, elegant förvaringsask. Visconti-Sforza-kortleken är en av de äldsta och mest kompletta tarotkortlekarna som finns bevarade. Den skapades i mitten av 1400-talet på uppdrag av hertigen av Milano, Filippo Maria Visconti, och hans efterträdare Francesco Sforza. Många av korten föreställer medlemmar ur familjerna Sforza och Visconti i tidstypiska kläder. Korten var ursprungligen avsedda för att spela det populära kortspelet Trionfi men har under efterföljande sekler mest använts för att förutsäga framtiden, vilket är det som tarot är mest förknippat med idag. Box med bok, tarotkort och duk att lägga korten på. Boxens mått är 191 x 229 mm. Boken har 144 sidor.

Utgivande förlag: Tukan förlag