Guldlock och de tre björnarna (engelska och svenska) – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kate Clynes

Jämför och hitta det billigaste priset på Guldlock och de tre björnarna (engelska och svenska) innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Guldlock och de tre björnarna (engelska och svenska) är skriven av Kate Clynes och gavs ut 2015-12-30.

Guldlock och de tre björnarna (engelska och svenska) som bok, ljudbok eller e-bok.
Guldlock och de tre björnarna (engelska och svenska)

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris:

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Guldlock och de tre björnarna (engelska och svenska)

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Guldlock och de tre björnarna (engelska och svenska). Boken är skriven av författaren Kate Clynes. ndio kultur & är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Guldlock och de tre björnarna (engelska och svenska) var 2015-12-30.

Originalspråket som Kate Clynes skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bilderböcker vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Guldlock och de tre björnarna (engelska och svenska) i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 32 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Guldlock och de tre björnarna (engelska och svenska) ISBN är . Guldlock och de tre björnarna (engelska och svenska) är en fristående bok .


Läs Guldlock och de tre björnarna (engelska och svenska) som bok

För dig som vill köpa och läsa Guldlock och de tre björnarna (engelska och svenska) som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Guldlock och de tre björnarna (engelska och svenska) som ljudbok

Vill du lyssna på Guldlock och de tre björnarna (engelska och svenska) som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Guldlock och de tre björnarna (engelska och svenska) som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Guldlock och de tre björnarna (engelska och svenska) som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Guldlock och de tre björnarna (engelska och svenska) som pocket

Guldlock och de tre björnarna (engelska och svenska) finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Guldlock och de tre björnarna (engelska och svenska) med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Guldlock och de tre björnarna (engelska och svenska) med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Guldlock och de tre björnarna (engelska och svenska)
 • Författare: Kate Clynes
 • Genre: Bilderböcker
 • Förlag: ndio kultur &
 • Utgivningsdatum: 2015-12-30
 • Pris:
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 32
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Guldlock och de tre björnarna (engelska och svenska)?

Guldlock och de tre björnarna (engelska och svenska) är skriven av författaren Kate Clynes

När gavs Guldlock och de tre björnarna (engelska och svenska) ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-12-30.

Var kan jag köpa Guldlock och de tre björnarna (engelska och svenska)?

Vi rekommenderar att du köper Guldlock och de tre björnarna (engelska och svenska) hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Guldlock ger sig iväg ut i skogen för att plocka blommor, hon är ute på äventyr och ingenting kan hejda henne. När hon känner den härliga doften av gröt måste hon gå in i det lilla huset mitt i skogen och självklart måste hon smaka på gröten. Guldlock nöjer sig inte förrän hon hittat den godaste gröten, som inte är för varm, inte för kall utan lagom! Hon lyssnar inte på varningarna från den lilla musen som hela tiden varnar henne. Björnfamiljen kommer hem med pappa, mamma och lilla Björn och förskräcks av det de ser – en tom grötskål, en trasig stol och – en trappa upp i lilla Björns säng, vem ligger där? Samtidigt som spänningen stegras lär barnen nya begrepp på temat liten, mittemellan och stor. Varför tror barnen att Guldlock och de tre björnarna lika rädda för varandra? Hur kunde Guldlock gjort för att bli vän med björnarna? Inspireras till samtal om mötet med det främmande…Sagan om Guldlock har fascinerat barn i generationer. Guldlock är förebilden för alla nyfikna, äventyrslystna barn som inte låter sig hejdas av pekpinnar!

Utgivande förlag: ndio kultur &