Guldåldern : Drömmar om röda gemak – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Xueqin Cao

Jämför och hitta det billigaste priset på Guldåldern : Drömmar om röda gemak innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Guldåldern : Drömmar om röda gemak är skriven av Xueqin Cao och gavs ut 2017-11-22.

Guldåldern : Drömmar om röda gemak som bok, ljudbok eller e-bok.
Guldåldern : Drömmar om röda gemak

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 275

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Guldåldern : Drömmar om röda gemak

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Guldåldern : Drömmar om röda gemak. Boken är skriven av författaren Xueqin Cao. Bokförlaget Atlantis är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Guldåldern : Drömmar om röda gemak var 2017-11-22.

Originalspråket som Xueqin Cao skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Guldåldern : Drömmar om röda gemak i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 647 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 132 x 40 mm och den väger så mycket som 915 g. Guldåldern : Drömmar om röda gemak ISBN är 9789188687098. Guldåldern : Drömmar om röda gemak är en fristående bok .


Läs Guldåldern : Drömmar om röda gemak som bok

För dig som vill köpa och läsa Guldåldern : Drömmar om röda gemak som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 275 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Guldåldern : Drömmar om röda gemak som ljudbok

Vill du lyssna på Guldåldern : Drömmar om röda gemak som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Guldåldern : Drömmar om röda gemak som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Guldåldern : Drömmar om röda gemak som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Guldåldern : Drömmar om röda gemak som pocket

Guldåldern : Drömmar om röda gemak finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Guldåldern : Drömmar om röda gemak med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Guldåldern : Drömmar om röda gemak med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Guldåldern : Drömmar om röda gemak
 • Författare: Xueqin Cao
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Bokförlaget Atlantis
 • Utgivningsdatum: 2017-11-22
 • Pris: 275
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 647
 • Fysiska dimensioner: 210 x 132 x 40 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789188687098

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Guldåldern : Drömmar om röda gemak?

Guldåldern : Drömmar om röda gemak är skriven av författaren Xueqin Cao

När gavs Guldåldern : Drömmar om röda gemak ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-11-22.

Var kan jag köpa Guldåldern : Drömmar om röda gemak?

Vi rekommenderar att du köper Guldåldern : Drömmar om röda gemak hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vid en läsarundersökning i Beijing 1999 ställdes två frågor: »Vilket litterärt verk är enligt dig Kinas genom tiderna främsta?« »Vilket litterärt verk har påverkat ditt liv mest?« Mer än 60 procent av de tillfrågade svarade Drömmar om röda gemak på båda frågorna. Kopparåldern är tredje delen i den uppskattade romansviten. Ofta framhålls denna 1700-talsroman som den bästa genvägen till kännedom om kejsartidens hela Kina, från hovliv till ett liv utanför samhället. Främst utspelas romanen i aristokratisk miljö. Kvinnornas tragiska situation blir belyst, inte minst tjänsteflickornas. I »Guldåldern« får vi stifta bekantskap med den mäktiga Jiasläkten under en tid av välmående och makt. Huvudpersonen Baoyu föds med en jadeamulett i munnen i släktens palats, där han lever som “tillvarons lätting”, beskyddad och omgiven av huvudsakligen kvinnliga släktingar och vackra tjänsteflickor. Baoyus skolgång kantas av tragiska dödsfall, hans poetiska talang ger sig till känna och han läser förbjuden litteratur, men mobbande flickor och en krävande far dämpar hans entusiasm, samtidigt som häxkonster hotar hans liv.Översättning, inledning och kommentar av Pär Bergman. Illustration av Giuseppe Castiglione, ur serien Immortal Blossoms in an Everlasting Spring (1722 – 1735)

Utgivande förlag: Bokförlaget Atlantis