Grus, gräs och kärleken till en liten stad : min berättelse om en livsresa med tennis, passion, musik, konflikter och jantelag

Grus, gräs och kärleken till en liten stad : min berättelse om en livsresa med tennis, passion, musik, konflikter och jantelag – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Björn Odengren

Jämför och hitta det billigaste priset på Grus, gräs och kärleken till en liten stad : min berättelse om en livsresa med tennis, passion, musik, konflikter och jantelag innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Grus, gräs och kärleken till en liten stad : min berättelse om en livsresa med tennis, passion, musik, konflikter och jantelag är skriven av Björn Odengren och gavs ut 2016-11-09.

Grus, gräs och kärleken till en liten stad : min berättelse om en livsresa med tennis, passion, musik, konflikter och jantelag som bok, ljudbok eller e-bok.
Grus, gräs och kärleken till en liten stad : min berättelse om en livsresa med tennis, passion, musik, konflikter och jantelag

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 259

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Grus, gräs och kärleken till en liten stad : min berättelse om en livsresa med tennis, passion, musik, konflikter och jantelag

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Grus, gräs och kärleken till en liten stad : min berättelse om en livsresa med tennis, passion, musik, konflikter och jantelag. Boken är skriven av författaren Björn Odengren. Ultima Esperanza Books är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Grus, gräs och kärleken till en liten stad : min berättelse om en livsresa med tennis, passion, musik, konflikter och jantelag var 2016-11-09.

Originalspråket som Björn Odengren skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Lz Odengren, Björn som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Grus, gräs och kärleken till en liten stad : min berättelse om en livsresa med tennis, passion, musik, konflikter och jantelag i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 344 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 150 x 20 mm och den väger så mycket som 440 g. Grus, gräs och kärleken till en liten stad : min berättelse om en livsresa med tennis, passion, musik, konflikter och jantelag ISBN är 9789188263124. Grus, gräs och kärleken till en liten stad : min berättelse om en livsresa med tennis, passion, musik, konflikter och jantelag är en fristående bok .


Läs Grus, gräs och kärleken till en liten stad : min berättelse om en livsresa med tennis, passion, musik, konflikter och jantelag som bok

För dig som vill köpa och läsa Grus, gräs och kärleken till en liten stad : min berättelse om en livsresa med tennis, passion, musik, konflikter och jantelag som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 259 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Grus, gräs och kärleken till en liten stad : min berättelse om en livsresa med tennis, passion, musik, konflikter och jantelag som ljudbok

Vill du lyssna på Grus, gräs och kärleken till en liten stad : min berättelse om en livsresa med tennis, passion, musik, konflikter och jantelag som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Grus, gräs och kärleken till en liten stad : min berättelse om en livsresa med tennis, passion, musik, konflikter och jantelag som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Grus, gräs och kärleken till en liten stad : min berättelse om en livsresa med tennis, passion, musik, konflikter och jantelag som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Grus, gräs och kärleken till en liten stad : min berättelse om en livsresa med tennis, passion, musik, konflikter och jantelag som pocket

Grus, gräs och kärleken till en liten stad : min berättelse om en livsresa med tennis, passion, musik, konflikter och jantelag finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Grus, gräs och kärleken till en liten stad : min berättelse om en livsresa med tennis, passion, musik, konflikter och jantelag med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Grus, gräs och kärleken till en liten stad : min berättelse om en livsresa med tennis, passion, musik, konflikter och jantelag med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Grus, gräs och kärleken till en liten stad : min berättelse om en livsresa med tennis, passion, musik, konflikter och jantelag
 • Författare: Björn Odengren
 • Genre:
 • Förlag: Ultima Esperanza Books
 • Utgivningsdatum: 2016-11-09
 • Pris: 259
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 344
 • Fysiska dimensioner: 210 x 150 x 20 mm
 • SAB: Lz Odengren, Björn
 • ISBN: 9789188263124

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Grus, gräs och kärleken till en liten stad : min berättelse om en livsresa med tennis, passion, musik, konflikter och jantelag?

Grus, gräs och kärleken till en liten stad : min berättelse om en livsresa med tennis, passion, musik, konflikter och jantelag är skriven av författaren Björn Odengren

När gavs Grus, gräs och kärleken till en liten stad : min berättelse om en livsresa med tennis, passion, musik, konflikter och jantelag ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-11-09.

Var kan jag köpa Grus, gräs och kärleken till en liten stad : min berättelse om en livsresa med tennis, passion, musik, konflikter och jantelag?

Vi rekommenderar att du köper Grus, gräs och kärleken till en liten stad : min berättelse om en livsresa med tennis, passion, musik, konflikter och jantelag hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

En till synes vanlig grabb från Nässjö hittar en egen väg i livet och följer den. Visar att den lilla världen hör samman med den stora och att steget däremellan inte är särskilt stort. Allt detta är sannerligen värt en berättelse. I den här boken får vi följa Björn Odengren på livsresan från Nässjö till Båstad, Stockholm, Kentucky, Sydney och tillbaka – hem till den lilla staden.Men det hade nog inte blivit en bok om det inte varit för en trist händelse i hemstaden häromåret. En händelse som fick Björn att vilja berätta hela historien, hela sitt innehållsrika liv.

Utgivande förlag: Ultima Esperanza Books