Gruppsykologi : om grupper, organisationer och ledarskap – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lars Svedberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Gruppsykologi : om grupper, organisationer och ledarskap innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Gruppsykologi : om grupper, organisationer och ledarskap är skriven av Lars Svedberg och gavs ut 2016-04-20.

Gruppsykologi : om grupper, organisationer och ledarskap som bok, ljudbok eller e-bok.
Gruppsykologi : om grupper, organisationer och ledarskap

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 483

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Gruppsykologi : om grupper, organisationer och ledarskap

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Gruppsykologi : om grupper, organisationer och ledarskap. Boken är skriven av författaren Lars Svedberg. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Gruppsykologi : om grupper, organisationer och ledarskap var 2016-04-20.

Originalspråket som Lars Svedberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Ledarskap & motivation Social- & gruppsykologi vilket ger den Doka som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Gruppsykologi : om grupper, organisationer och ledarskap i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 337 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 260 x 180 x 20 mm och den väger så mycket som 752 g. Gruppsykologi : om grupper, organisationer och ledarskap ISBN är 9789144111261. Gruppsykologi : om grupper, organisationer och ledarskap är en fristående bok .


Läs Gruppsykologi : om grupper, organisationer och ledarskap som bok

För dig som vill köpa och läsa Gruppsykologi : om grupper, organisationer och ledarskap som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 483 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Gruppsykologi : om grupper, organisationer och ledarskap som ljudbok

Vill du lyssna på Gruppsykologi : om grupper, organisationer och ledarskap som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Gruppsykologi : om grupper, organisationer och ledarskap som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Gruppsykologi : om grupper, organisationer och ledarskap som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Gruppsykologi : om grupper, organisationer och ledarskap som pocket

Gruppsykologi : om grupper, organisationer och ledarskap finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Gruppsykologi : om grupper, organisationer och ledarskap med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Gruppsykologi : om grupper, organisationer och ledarskap med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Gruppsykologi : om grupper, organisationer och ledarskap
 • Författare: Lars Svedberg
 • Genre: Ledarskap & motivation Social- & gruppsykologi
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2016-04-20
 • Pris: 483
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 337
 • Fysiska dimensioner: 260 x 180 x 20 mm
 • SAB: Doka
 • ISBN: 9789144111261

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Gruppsykologi : om grupper, organisationer och ledarskap?

Gruppsykologi : om grupper, organisationer och ledarskap är skriven av författaren Lars Svedberg

När gavs Gruppsykologi : om grupper, organisationer och ledarskap ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-04-20.

Var kan jag köpa Gruppsykologi : om grupper, organisationer och ledarskap?

Vi rekommenderar att du köper Gruppsykologi : om grupper, organisationer och ledarskap hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Grupper lever i människan och människan lever i grupper. Inom såväl offentliga som privata organisationer har vi i vår tid en stark (och ibland överoptimistisk) tro på “gruppen” och dess möjligheter. Här ska viktiga beslut fattas och ett kvalificerat arbete utföras utifrån idén om den samlade kompetensens kraft och potential. För att detta ska vara möjligt räcker det inte med vackra ord och goda intentioner.I denna bok ges en systematisk genomgång av olika teoribildningar inom gruppsykologi och ledarskapsteori. Författaren flätar samman aktuell kunskap från psykologi, pedagogik, ledarskaps- och organisationsteori i en diskussion kring de möjligheter och dilemman som grupper, organisationer och deras ledare ställs inför. Den professionella och sociala kompetens som är nödvändig i moderna organisationer behandlas utförligt.Denna sjätte upplaga har förutom en omfattande bearbetning och uppdatering även kompletterats med nyare material. Boken vänder sig till alla som söker en nyanserad förståelse av gruppers dynamik, ledarskap och organisationsfrågor. Den skiljer sig från annan socialpsykologisk litteratur genom att den behandlar hur gruppers dynamik, organisationers struktur och kultur samt ledarskapets villkor och utövande är relaterade till varandra.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB