Grundläggande statistisk analys – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Björn Lantz

Jämför och hitta det billigaste priset på Grundläggande statistisk analys innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Grundläggande statistisk analys är skriven av Björn Lantz och gavs ut 2020-01-02.

Grundläggande statistisk analys som bok, ljudbok eller e-bok.
Grundläggande statistisk analys

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 365

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Grundläggande statistisk analys

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Grundläggande statistisk analys. Boken är skriven av författaren Björn Lantz. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Grundläggande statistisk analys var 2020-01-02.

Originalspråket som Björn Lantz skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Ekonomi & ledarskap vilket ger den Thi som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Grundläggande statistisk analys i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 391 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Grundläggande statistisk analys ISBN är 9789144138947. Grundläggande statistisk analys är en fristående bok .


Läs Grundläggande statistisk analys som bok

För dig som vill köpa och läsa Grundläggande statistisk analys som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 365 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Grundläggande statistisk analys som ljudbok

Vill du lyssna på Grundläggande statistisk analys som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Grundläggande statistisk analys som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Grundläggande statistisk analys som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Grundläggande statistisk analys som pocket

Grundläggande statistisk analys finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Grundläggande statistisk analys med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Grundläggande statistisk analys med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Grundläggande statistisk analys
 • Författare: Björn Lantz
 • Genre: Ekonomi & ledarskap
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2020-01-02
 • Pris: 365
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 391
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Thi
 • ISBN: 9789144138947

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Grundläggande statistisk analys?

Grundläggande statistisk analys är skriven av författaren Björn Lantz

När gavs Grundläggande statistisk analys ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-01-02.

Var kan jag köpa Grundläggande statistisk analys?

Vi rekommenderar att du köper Grundläggande statistisk analys hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Med statistik kan man beskriva insamlad data på många olika sätt. Man kan också använda statistik för att analysera företeelser med hjälp av stickprov. I denna bok beskrivs grunderna för hur detta går till. Områden som tas upp är beskrivande statistik, sannolikhetslära, diskreta och kontinuerliga fördelningar, punkt- och intervallskattning, regressionsanalys, hypotesprövning, variansanalys, chi-tvåtester, icke-parametriska metoder, med mera.Det är en illusion att man “kan statistik” för att man vet vilken formel man ska använda i vilket sammanhang eller för att man behärskar ett datorprogram med stöd för statistisk databearbetning. Naturligtvis är det viktigt att man kan hantera såväl den räknetekniska som den datormässiga delen av ämnet, men en god förståelse för statistisk metod kräver förståelse för ämnets teoretiska grund. Stor vikt har därför lagts på den pedagogiska framställningen. Tanken är att man med hjälp av boken inte bara ska kunna använda sig av statistiska metoder och modeller, man ska även få en känsla för den teoretiska grund som metoderna och modellerna baseras på. Den övergripande idén med boken är alltså att man som statistikanvändare inte bara ska förstå hur man gör i en viss situation, man ska även förstå varför.Boken är avsedd att kunna användas både som kurslitteratur på universitets- och högskolenivå samt som verktygslåda för praktiker.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB