Grön IT från problem till lösning – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Håkan Nordin

Jämför och hitta det billigaste priset på Grön IT från problem till lösning innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Grön IT från problem till lösning är skriven av Håkan Nordin och gavs ut 2010-01-14.

Grön IT från problem till lösning som bok, ljudbok eller e-bok.
Grön IT från problem till lösning

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Grön IT från problem till lösning

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Grön IT från problem till lösning. Boken är skriven av författaren Håkan Nordin. Håkan Nordin är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Grön IT från problem till lösning var 2010-01-14.

Originalspråket som Håkan Nordin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Föroreningar & miljöhot vilket ger den Uhcd som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Grön IT från problem till lösning i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 113 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 228 x 150 x 10 mm och den väger så mycket som 280 g. Grön IT från problem till lösning ISBN är 9789163360169. Grön IT från problem till lösning är en fristående bok .


Läs Grön IT från problem till lösning som bok

För dig som vill köpa och läsa Grön IT från problem till lösning som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Grön IT från problem till lösning som ljudbok

Vill du lyssna på Grön IT från problem till lösning som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Grön IT från problem till lösning som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Grön IT från problem till lösning som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Grön IT från problem till lösning som pocket

Grön IT från problem till lösning finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Grön IT från problem till lösning med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Grön IT från problem till lösning med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Grön IT från problem till lösning
 • Författare: Håkan Nordin
 • Genre: Föroreningar & miljöhot
 • Förlag: Håkan Nordin
 • Utgivningsdatum: 2010-01-14
 • Pris: 169
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 113
 • Fysiska dimensioner: 228 x 150 x 10 mm
 • SAB: Uhcd
 • ISBN: 9789163360169

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Grön IT från problem till lösning?

Grön IT från problem till lösning är skriven av författaren Håkan Nordin

När gavs Grön IT från problem till lösning ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-01-14.

Var kan jag köpa Grön IT från problem till lösning?

Vi rekommenderar att du köper Grön IT från problem till lösning hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Parallellt med den stora globala utbredningen har IT i det tysta vuxit till en stor miljö- bov. Möjligheten att snabbt göra IT grönt är glädjande stor. I boken Grön IT från problem till lösning så finns allt du behöver för att både förstå och agera. Den utgår från din PC och dig som professionell användare. Med boken som guide kommer du enkelt närmare lönsamma lösningar och miljöbra åtgärder, från den enklaste hemdatorn till den stora koncernens hela nätverk. Boken har ett lätt språk och är lösningsfokuserad. Författaren Håkan Nordin har 20 års erfarenhet inom miljö och IT.

Utgivande förlag: Håkan Nordin