Grey : femtio nyanser av honom enligt Christian – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av E L James

Jämför och hitta det billigaste priset på Grey : femtio nyanser av honom enligt Christian innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Grey : femtio nyanser av honom enligt Christian är skriven av E L James och gavs ut 2016-07-08.

Grey : femtio nyanser av honom enligt Christian som bok, ljudbok eller e-bok.
Grey : femtio nyanser av honom enligt Christian

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 69

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Grey : femtio nyanser av honom enligt Christian

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Grey : femtio nyanser av honom enligt Christian. Boken är skriven av författaren E L James. Norstedts är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Grey : femtio nyanser av honom enligt Christian var 2016-07-08.

Originalspråket som E L James skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Grey : femtio nyanser av honom enligt Christian i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 584 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 35 mm och den väger så mycket som 310 g. Grey : femtio nyanser av honom enligt Christian ISBN är 9789113073224. Grey : femtio nyanser av honom enligt Christian är en del av serien: Grey (del 1).


Läs Grey : femtio nyanser av honom enligt Christian som bok

För dig som vill köpa och läsa Grey : femtio nyanser av honom enligt Christian som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 69 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Grey : femtio nyanser av honom enligt Christian som ljudbok

Vill du lyssna på Grey : femtio nyanser av honom enligt Christian som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Grey : femtio nyanser av honom enligt Christian som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Grey : femtio nyanser av honom enligt Christian som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Grey : femtio nyanser av honom enligt Christian som pocket

Grey : femtio nyanser av honom enligt Christian finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Grey : femtio nyanser av honom enligt Christian med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Grey : femtio nyanser av honom enligt Christian med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Grey : femtio nyanser av honom enligt Christian
 • Författare: E L James
 • Genre:
 • Förlag: Norstedts
 • Utgivningsdatum: 2016-07-08
 • Pris: 69
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 584
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 35 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789113073224

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Grey : femtio nyanser av honom enligt Christian?

Grey : femtio nyanser av honom enligt Christian är skriven av författaren E L James

När gavs Grey : femtio nyanser av honom enligt Christian ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-07-08.

Var kan jag köpa Grey : femtio nyanser av honom enligt Christian?

Vi rekommenderar att du köper Grey : femtio nyanser av honom enligt Christian hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Genom Christians egna ord och tankar får vi nu återuppleva E L James fantastiska kärleksberättelse som fascinerat miljontals läsare runt om i världen.Christian Grey kontrollerar allt i sitt liv. Men trots framgång och pengar är hans värld tom och innehållslös fram till den dagen då Anastacia Steele bokstavligen ramlar in på hans kontor och in i hans liv. Han försöker glömma henne men får istället uppleva känslor han aldrig varit i närheten av. Som ingen annan kvinna ser hon på sitt blygsamma sätt rakt igenom honom, förbi alla pengar, förbi alla framgångar och rakt in i hans iskalla sårade hjärta.Kommer kärleken till Ana att skingra de hemska barndomsminnen som hemsöker honom varje kväll? Kommer hans mörka sexuella åtrå, hans självhat och kontrollbehov att stöta bort henne? Kommer han att kunna ta till vara den skärva av hopp som hon erbjuder honom?

Utgivande förlag: Norstedts