Greta går på kalas – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jeanette Toivonen

Jämför och hitta det billigaste priset på Greta går på kalas innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Greta går på kalas är skriven av Jeanette Toivonen och gavs ut 2020-04-10.

Greta går på kalas som bok, ljudbok eller e-bok.
Greta går på kalas

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Greta går på kalas

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Greta går på kalas. Boken är skriven av författaren Jeanette Toivonen. Lumenos Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Greta går på kalas var 2020-04-10.

Originalspråket som Jeanette Toivonen skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Greta går på kalas i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 28 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 237 x 176 x 8 mm och den väger så mycket som 265 g. Greta går på kalas ISBN är 9789187855566. Greta går på kalas är en del av serien: Greta (del 2).


Läs Greta går på kalas som bok

För dig som vill köpa och läsa Greta går på kalas som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Greta går på kalas som ljudbok

Vill du lyssna på Greta går på kalas som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Greta går på kalas som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Greta går på kalas som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Greta går på kalas som pocket

Greta går på kalas finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Greta går på kalas med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Greta går på kalas med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Greta går på kalas
 • Författare: Jeanette Toivonen
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Lumenos Förlag
 • Utgivningsdatum: 2020-04-10
 • Pris: 169
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 28
 • Fysiska dimensioner: 237 x 176 x 8 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789187855566

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Greta går på kalas?

Greta går på kalas är skriven av författaren Jeanette Toivonen

När gavs Greta går på kalas ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-04-10.

Var kan jag köpa Greta går på kalas?

Vi rekommenderar att du köper Greta går på kalas hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Greta går på kalas – En bok om Downs syndrom Greta är eld och lågor, för hon har blivit bjuden på kalas! Då får man klä sig i sin finaste klänning, äta tårta och så finns det paket! Kanske är det extra spännande för Greta. Hon har nämligen något som heter Downs syndrom. Men vad händer egentligen på kalaset? Vart tar Greta vägen? Följ med Greta på kalas och lär dig mer om Downs syndrom – och teckenspråk! En ovärderlig bok att använda till hjälp att berätta om vad Downs syndrom innebär, både för föräldrar, syskon och skolpersonal, samt det vetgiriga barnet. Det är också en fin berättelse om att gå på sitt första kalas. I den här varma boken möter vi Greta, som har Downs syndrom. Greta går i en vanlig skola och i boken Greta börjar skolan fick vi följa henne när hon började skolan, lära oss mer om vad det innebär att ha Downs syndrom, om svårigheter, hjälpmedel och hur det fungerar. Det får vi veta även i denna bok, där Greta har blivit bjuden på sitt första kalas, till en flicka som går i hennes klass. Det här är en viktig bok som ger enkel faktainformation om vad det innebär att ha Downs syndrom och förklarar på ett lättfattligt och fint sätt. Med i boken finns också ett antal exempel på illustrerat teckenspråk som är spännande för läsaren. FÖRFATTAREN Jeanette Toivonen bor på Åland med sin familj. Då ett av hennes barn har Downs syndrom föddes tanken till böckerna om Greta, att berätta för andra barn vad det är och vad det kan innebära att ha Downs syndrom. Jeanette är utbildad barnskötare och arbetar i skolan när hon inte skriver böcker. ILLUSTRATÖREN Anna Avellan är uppväxt i Borgå och utbildad konservator samt socionom. När hon inte illustrerar arbetar hon som handledare för vuxna med funktionsnedsättning i arbetslivet.

Utgivande förlag: Lumenos Förlag