Grekisk-svensk ordbok till Nya testamentet och de apostoliska fäderna – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ivar Heikel

Jämför och hitta det billigaste priset på Grekisk-svensk ordbok till Nya testamentet och de apostoliska fäderna innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Grekisk-svensk ordbok till Nya testamentet och de apostoliska fäderna är skriven av Ivar Heikel och gavs ut 2013-08-19.

Grekisk-svensk ordbok till Nya testamentet och de apostoliska fäderna som bok, ljudbok eller e-bok.
Grekisk-svensk ordbok till Nya testamentet och de apostoliska fäderna

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Grekisk-svensk ordbok till Nya testamentet och de apostoliska fäderna

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Grekisk-svensk ordbok till Nya testamentet och de apostoliska fäderna. Boken är skriven av författaren Ivar Heikel. Bibelsällskapets Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Grekisk-svensk ordbok till Nya testamentet och de apostoliska fäderna var 2013-08-19.

Originalspråket som Ivar Heikel skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Nya testamentet Tvåspråkiga & flerspråkiga ordböcker vilket ger den Cc(x) som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Grekisk-svensk ordbok till Nya testamentet och de apostoliska fäderna i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 258 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 223 x 155 x 23 mm och den väger så mycket som 540 g. Grekisk-svensk ordbok till Nya testamentet och de apostoliska fäderna ISBN är 9789197972444. Grekisk-svensk ordbok till Nya testamentet och de apostoliska fäderna är en fristående bok .


Läs Grekisk-svensk ordbok till Nya testamentet och de apostoliska fäderna som bok

För dig som vill köpa och läsa Grekisk-svensk ordbok till Nya testamentet och de apostoliska fäderna som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Grekisk-svensk ordbok till Nya testamentet och de apostoliska fäderna som ljudbok

Vill du lyssna på Grekisk-svensk ordbok till Nya testamentet och de apostoliska fäderna som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Grekisk-svensk ordbok till Nya testamentet och de apostoliska fäderna som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Grekisk-svensk ordbok till Nya testamentet och de apostoliska fäderna som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Grekisk-svensk ordbok till Nya testamentet och de apostoliska fäderna som pocket

Grekisk-svensk ordbok till Nya testamentet och de apostoliska fäderna finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Grekisk-svensk ordbok till Nya testamentet och de apostoliska fäderna med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Grekisk-svensk ordbok till Nya testamentet och de apostoliska fäderna med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Grekisk-svensk ordbok till Nya testamentet och de apostoliska fäderna
 • Författare: Ivar Heikel
 • Genre: Nya testamentet Tvåspråkiga & flerspråkiga ordböcker
 • Förlag: Bibelsällskapets Förlag
 • Utgivningsdatum: 2013-08-19
 • Pris: 229
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 258
 • Fysiska dimensioner: 223 x 155 x 23 mm
 • SAB: Cc(x)
 • ISBN: 9789197972444

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Grekisk-svensk ordbok till Nya testamentet och de apostoliska fäderna?

Grekisk-svensk ordbok till Nya testamentet och de apostoliska fäderna är skriven av författaren Ivar Heikel

När gavs Grekisk-svensk ordbok till Nya testamentet och de apostoliska fäderna ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-08-19.

Var kan jag köpa Grekisk-svensk ordbok till Nya testamentet och de apostoliska fäderna?

Vi rekommenderar att du köper Grekisk-svensk ordbok till Nya testamentet och de apostoliska fäderna hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Nytryck av grekisk-svensk ordbok från 1934. Språkvetaren Ivar Heikel gjorde sammanställningen och professor Anton Fridrichsen (Uppsala universitet) bearbetade lexikonet. Lexikonet används bland annat vid studier i Nya testamentets exegetik.

Utgivande förlag: Bibelsällskapets Förlag