Gravjord – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av E E Richardson

Jämför och hitta det billigaste priset på Gravjord innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Gravjord är skriven av E E Richardson och gavs ut 2009-06-05.

Gravjord som bok, ljudbok eller e-bok.
Gravjord

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 110

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Gravjord

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Gravjord. Boken är skriven av författaren E E Richardson. Argasso bokförlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Gravjord var 2009-06-05.

Originalspråket som E E Richardson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den uHce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Gravjord i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 86 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 198 x 130 x 8 mm och den väger så mycket som 134 g. Gravjord ISBN är . Gravjord är en del av serien: Läsvänligt.


Läs Gravjord som bok

För dig som vill köpa och läsa Gravjord som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 110 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Gravjord som ljudbok

Vill du lyssna på Gravjord som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Gravjord som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Gravjord som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Gravjord som pocket

Gravjord finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Gravjord med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Gravjord med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Gravjord
 • Författare: E E Richardson
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Argasso bokförlag
 • Utgivningsdatum: 2009-06-05
 • Pris: 110
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 86
 • Fysiska dimensioner: 198 x 130 x 8 mm
 • SAB: uHce
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Gravjord?

Gravjord är skriven av författaren E E Richardson

När gavs Gravjord ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2009-06-05.

Var kan jag köpa Gravjord?

Vi rekommenderar att du köper Gravjord hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

När Darrens bäste vän Luke dör i en olycka blir Darren förkrossad. Han är beredd att göra vad som helst för att Luke ska komma tillbaka igen, till och med utmana döden. Men det som Darren till sist väcker till liv är inte Luke, utan en ondskefull kraft ute efter hämnd. Kan han besegra monstret som han har kallat upp ur graven innan det är för sent?En lättläst skräckhistoria om en pojke, en gravdocka och hur snett det kan gå när man leker med döden …

Utgivande förlag: Argasso bokförlag