Gravitationens regnbåge – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Thomas Pynchon

Jämför och hitta det billigaste priset på Gravitationens regnbåge innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Gravitationens regnbåge är skriven av Thomas Pynchon och gavs ut 1996-10-01.

Gravitationens regnbåge som bok, ljudbok eller e-bok.
Gravitationens regnbåge

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 221

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Gravitationens regnbåge

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Gravitationens regnbåge. Boken är skriven av författaren Thomas Pynchon. Albert Bonniers Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Gravitationens regnbåge var 1996-10-01.

Originalspråket som Thomas Pynchon skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hceeq.01,Heq.01=c,H,Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Gravitationens regnbåge i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 791 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 160 x 60 mm och den väger så mycket som 1500 g. Gravitationens regnbåge ISBN är 9789100561376. Gravitationens regnbåge är en del av serien: PANACHE.


Läs Gravitationens regnbåge som bok

För dig som vill köpa och läsa Gravitationens regnbåge som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 221 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Gravitationens regnbåge som ljudbok

Vill du lyssna på Gravitationens regnbåge som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Gravitationens regnbåge som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Gravitationens regnbåge som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Gravitationens regnbåge som pocket

Gravitationens regnbåge finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Gravitationens regnbåge med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Gravitationens regnbåge med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Gravitationens regnbåge
 • Författare: Thomas Pynchon
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Albert Bonniers Förlag
 • Utgivningsdatum: 1996-10-01
 • Pris: 221
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 791
 • Fysiska dimensioner: 245 x 160 x 60 mm
 • SAB: Hceeq.01,Heq.01=c,H,Hce
 • ISBN: 9789100561376

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Gravitationens regnbåge?

Gravitationens regnbåge är skriven av författaren Thomas Pynchon

När gavs Gravitationens regnbåge ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1996-10-01.

Var kan jag köpa Gravitationens regnbåge?

Vi rekommenderar att du köper Gravitationens regnbåge hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

1944. Blitzen håller London i skräck. Det nya tyska vapnet heter V2, en överljudsraket som man hör komma skrikande i sin båge först efter att den har slagit ner. Men den amerikanske officeren Tyrone Slothrop är ute efter helt andra bombnedslag – bland stadens kvinnor. Platsen för varje ny erövring markerar han med en stjärna på Londonkartan. Fast hur kommer det sig att V2-raketerna slår ner på exakt samma ställe – strax efter att Slothrop har varit framme? Vad är detta för profetisk potens? Vilken är hans bindning till Raketen?Med ett gäng militärpsykologer och pavlovska hundar i hälarna beger sig Slothrop ut på kontinenten på jakt efter nazisternas rakethemligheter.Thomas Pynchons roman från 1973 är en psykedelisk champagnegalopp, unik i sitt slag. I sin blandning av vetenskap och myt, gyckel och förtvivlan, snusk och rock’n’roll blir den en parabel över vår tids falliska dödsdrift – och en vision av civilisationen som en enda stor sammansvärjning.

Utgivande förlag: Albert Bonniers Förlag