Gräv där du står – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av

Jämför och hitta det billigaste priset på Gräv där du står innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Gräv där du står är skriven av och gavs ut 2009-06-10.

Gräv där du står som bok, ljudbok eller e-bok.
Gräv där du står

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 196

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Gräv där du står

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Gräv där du står. Boken är skriven av författaren . Bokförlaget Atlas AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Gräv där du står var 2009-06-10.

Originalspråket som skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Oha-c,K:dd som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Gräv där du står i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 405 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 205 x 135 x 13 mm och den väger så mycket som 320 g. Gräv där du står ISBN är 9789173899642. Gräv där du står är en fristående bok .


Läs Gräv där du står som bok

För dig som vill köpa och läsa Gräv där du står som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 196 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Gräv där du står som ljudbok

Vill du lyssna på Gräv där du står som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Gräv där du står som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Gräv där du står som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Gräv där du står som pocket

Gräv där du står finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Gräv där du står med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Gräv där du står med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Gräv där du står
 • Författare:
 • Genre:
 • Förlag: Bokförlaget Atlas AB
 • Utgivningsdatum: 2009-06-10
 • Pris: 196
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 405
 • Fysiska dimensioner: 205 x 135 x 13 mm
 • SAB: Oha-c,K:dd
 • ISBN: 9789173899642

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Gräv där du står?

Gräv där du står är skriven av författaren

När gavs Gräv där du står ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2009-06-10.

Var kan jag köpa Gräv där du står?

Vi rekommenderar att du köper Gräv där du står hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Den här boken visar hur du kan utforska arbetets och kapitalets historia på din egen arbetsplats. Det är en praktisk handbok som beskriver hur man bär sig åt när man undersöker ett jobb – i världen, i hembygden, i företaget, hos facket, i skolan, hos yrkesinspektionen, i släktforskningen, i taxeringskalendern, i brev och dagböcker, på museum, hos försäkringsbolaget, inför domstol, i uppfinningar och på många andra sätt. Gräv där du står gavs ut första gången 1978 och här vill Sven Lindqvist hjälpa svensk arbetarrörelse att, sextio år efter erövringen av den politiska demokratin, nu även erövra den ekonomiska. Det kräver en ny bild av företaget, en bild som sätter arbetet och arbetarna i centrum.

Utgivande förlag: Bokförlaget Atlas AB