Gräsmattan : så lyckas du! – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Olle Berg

Jämför och hitta det billigaste priset på Gräsmattan : så lyckas du! innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Gräsmattan : så lyckas du! är skriven av Olle Berg och gavs ut 2015-01-14.

Gräsmattan : så lyckas du! som bok, ljudbok eller e-bok.
Gräsmattan : så lyckas du!

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Gräsmattan : så lyckas du!

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Gräsmattan : så lyckas du!. Boken är skriven av författaren Olle Berg. Bokförlaget Semic är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Gräsmattan : så lyckas du! var 2015-01-14.

Originalspråket som Olle Berg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Trädgårdsskötsel: växter vilket ger den Qe som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Gräsmattan : så lyckas du! i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 96 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 210 x 10 mm och den väger så mycket som 449 g. Gräsmattan : så lyckas du! ISBN är 9789155261450. Gräsmattan : så lyckas du! är en fristående bok .


Läs Gräsmattan : så lyckas du! som bok

För dig som vill köpa och läsa Gräsmattan : så lyckas du! som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Gräsmattan : så lyckas du! som ljudbok

Vill du lyssna på Gräsmattan : så lyckas du! som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Gräsmattan : så lyckas du! som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Gräsmattan : så lyckas du! som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Gräsmattan : så lyckas du! som pocket

Gräsmattan : så lyckas du! finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Gräsmattan : så lyckas du! med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Gräsmattan : så lyckas du! med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Gräsmattan : så lyckas du!
 • Författare: Olle Berg
 • Genre: Trädgårdsskötsel: växter
 • Förlag: Bokförlaget Semic
 • Utgivningsdatum: 2015-01-14
 • Pris: 159
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 96
 • Fysiska dimensioner: 240 x 210 x 10 mm
 • SAB: Qe
 • ISBN: 9789155261450

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Gräsmattan : så lyckas du!?

Gräsmattan : så lyckas du! är skriven av författaren Olle Berg

När gavs Gräsmattan : så lyckas du! ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-01-14.

Var kan jag köpa Gräsmattan : så lyckas du!?

Vi rekommenderar att du köper Gräsmattan : så lyckas du! hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ser din gräsmatta torr och brun ut? Breder de kala fläckarna ut sig? Är det mer mossa än gräs? Inga problem, med Olle Bergs experthjälp kan även den mest hopplösa gräsmatta få nytt liv! I den praktiska handboken, Gräsmattan – så lyckas du, delar Olle Berg med sig av sin över 40-åriga erfarenhet av gräsmatteskötsel. Oavsett om du drömmer om en perfekt “green” eller en fin och lättskött matta för lek och sport så finns här något för dig. Nyanläggning, vår- och höstprogram, gödsling, ogräsbekämpning, dress, bevattning, verktyg och produkttips, vertikalskärning och första hjälpen är några av ämnena som tas upp. Du får läsa om alla vanliga problem samt hur du får bukt med dem – allt med tydliga steg för steg-beskrivningar. Att få en grön, tät och ogräsfri gräsmatta att vara stolt över är enklare än du tror!Gräsmattan – så lyckas du är en unik bok där författaren Olle Berg verkligen lever som han lär och har gjort så i över 40 år. Hans gräsmatta utses ofta till Sveriges vackraste och följer du hans program till punkt och pricka garanterar han fantastiska resultat! Olle driver även den mycket populära hemsidan www.olleberg.nu och på sin Facebooksida svarar han personligen på alla tänkbara frågor om gräs.De fantastiska fotografierna från Olle Bergs trädgård är tagna av Lars Berg www.larsbergfoto.se.

Utgivande förlag: Bokförlaget Semic