Gränslöst knivskarp : en bok om Eva Moberg – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Gottfried Grafström

Jämför och hitta det billigaste priset på Gränslöst knivskarp : en bok om Eva Moberg innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Gränslöst knivskarp : en bok om Eva Moberg är skriven av Gottfried Grafström och gavs ut 2017-09-20.

Gränslöst knivskarp : en bok om Eva Moberg som bok, ljudbok eller e-bok.
Gränslöst knivskarp : en bok om Eva Moberg

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Gränslöst knivskarp : en bok om Eva Moberg

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Gränslöst knivskarp : en bok om Eva Moberg. Boken är skriven av författaren Gottfried Grafström. Leopard Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Gränslöst knivskarp : en bok om Eva Moberg var 2017-09-20.

Originalspråket som Gottfried Grafström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Historisk, politisk & militär vilket ger den Lz Moberg, Eva som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Gränslöst knivskarp : en bok om Eva Moberg i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 253 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 218 x 140 x 25 mm och den väger så mycket som 410 g. Gränslöst knivskarp : en bok om Eva Moberg ISBN är 9789173437493. Gränslöst knivskarp : en bok om Eva Moberg är en fristående bok .


Läs Gränslöst knivskarp : en bok om Eva Moberg som bok

För dig som vill köpa och läsa Gränslöst knivskarp : en bok om Eva Moberg som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Gränslöst knivskarp : en bok om Eva Moberg som ljudbok

Vill du lyssna på Gränslöst knivskarp : en bok om Eva Moberg som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Gränslöst knivskarp : en bok om Eva Moberg som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Gränslöst knivskarp : en bok om Eva Moberg som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Gränslöst knivskarp : en bok om Eva Moberg som pocket

Gränslöst knivskarp : en bok om Eva Moberg finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Gränslöst knivskarp : en bok om Eva Moberg med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Gränslöst knivskarp : en bok om Eva Moberg med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Gränslöst knivskarp : en bok om Eva Moberg
 • Författare: Gottfried Grafström
 • Genre: Historisk, politisk & militär
 • Förlag: Leopard Förlag
 • Utgivningsdatum: 2017-09-20
 • Pris: 199
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 253
 • Fysiska dimensioner: 218 x 140 x 25 mm
 • SAB: Lz Moberg, Eva
 • ISBN: 9789173437493

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Gränslöst knivskarp : en bok om Eva Moberg?

Gränslöst knivskarp : en bok om Eva Moberg är skriven av författaren Gottfried Grafström

När gavs Gränslöst knivskarp : en bok om Eva Moberg ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-09-20.

Var kan jag köpa Gränslöst knivskarp : en bok om Eva Moberg?

Vi rekommenderar att du köper Gränslöst knivskarp : en bok om Eva Moberg hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Boken om Eva Moberg utgör en slags intellektuell karta, eller snarare sjökort, över den arkipelagiska tankevärld som var hennes. Det är en bok om möten, engagemang och utveckling. Hur en människas patos och intresse för världen, och i synnerhet för hur vi kan leva och agera för att göra världen bättre, ger ringar på vattnet i såväl samtiden och framtiden. Eva Moberg hade en unik urkraft och energi i mötet med andra människor, just därför kom hon att påverka den politiska debatten och fungerade ofta som en katalysator i frågor som var aktuella i samhället, miljö, kärnkraften, fred och maskulinitet. Hon påverkade utvecklingen inom svensk jämställdhetspolitik och kultur. Hon var en människa som levde i skrivandet och i möten med andra människor och denna första bok som samlar och fångar upp hennes idéer och gärning består av texter av människor hon påverkat. Boken är sammanställd av ett redaktionsråd som består av Cecilia Zadig, Gabriel Romanus, Gottfried Grafström och Louise Lindfors och ges ut i samarbete med Fredrika Bremer Förbundet.Gränslöst knivskarp speglar en tid av utveckling, såväl politiskt som andligt. Skribenterna är forskare, författare, samarbetspartners, själsfränder samt innehåller nyckeltexter av Eva Moberg själv. Medverkar gör bland andra Yvonne Hirdman, Birgitta Ohlsson, Alexander Ahndoril, Tage G. Petersson, Inger Edelfeldt, Amineh Kakabaveh med flera. Låt oss inte slarva bort Eva Moberg är en återkommande uppmaning i boken och just detta vitt omspännande försök att fånga upp en del av det som var Mobergs tid, tankar och position i samhällsutvecklingen är ett försök att fånga och föreviga en del av hennes essens.

Utgivande förlag: Leopard Förlag