Gränslösa anspråk – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jakob Kihlberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Gränslösa anspråk innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Gränslösa anspråk är skriven av Jakob Kihlberg och gavs ut 2018-12-12.

Gränslösa anspråk som bok, ljudbok eller e-bok.
Gränslösa anspråk

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Gränslösa anspråk

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Gränslösa anspråk. Boken är skriven av författaren Jakob Kihlberg. Lunds universitet, Media-Tryck är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Gränslösa anspråk var 2018-12-12.

Originalspråket som Jakob Kihlberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Mediaforskning vilket ger den B som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Gränslösa anspråk i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 399 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 217 x 151 x 35 mm och den väger så mycket som 898 g. Gränslösa anspråk ISBN är 9789198380989. Gränslösa anspråk är en del av serien: Mediehistoriskt arkiv.


Läs Gränslösa anspråk som bok

För dig som vill köpa och läsa Gränslösa anspråk som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Gränslösa anspråk som ljudbok

Vill du lyssna på Gränslösa anspråk som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Gränslösa anspråk som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Gränslösa anspråk som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Gränslösa anspråk som pocket

Gränslösa anspråk finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Gränslösa anspråk med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Gränslösa anspråk med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Gränslösa anspråk
 • Författare: Jakob Kihlberg
 • Genre: Mediaforskning
 • Förlag: Lunds universitet, Media-Tryck
 • Utgivningsdatum: 2018-12-12
 • Pris: 229
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 399
 • Fysiska dimensioner: 217 x 151 x 35 mm
 • SAB: B
 • ISBN: 9789198380989

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Gränslösa anspråk?

Gränslösa anspråk är skriven av författaren Jakob Kihlberg

När gavs Gränslösa anspråk ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-12-12.

Var kan jag köpa Gränslösa anspråk?

Vi rekommenderar att du köper Gränslösa anspråk hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vid 1800-talets mitt arrangerades i Europa de första ickestatliga kongresserna med inbjudna från olika länder. Sammankomsterna har ofta beskrivits som ett verkligt framsteg i kommunikationernas utveckling: de snabbade upp informationsförmedlingen mellan länder och bidrog till etableringen av transnationella nätverk.De tidiga internationella mötena gjorde dock mer än så. I den här boken visas att de skapades som en ny slags självständiga aktörer, som både företrädde och talade till reformistiska eliter i olika länder. De bidrog därmed även till den senare utbredda föreställningen om det internationella som en egen sfär, bortom det mellanstatliga.Dessa “gränslösa anspråk” diskuteras i boken med utgångspunkt i mötesserier inriktade på slaveriets avskaffande, fred och sociala reformer. Bland annat visas att mötenas sätt att fungera var beroende av en reformkultur där offentligt talande spelade en avgörande roll, och där man förväntade sig att sammankomster som dessa skulle komma att återges i en rad tryckta medier, även utanför Europas gränser.Jakob Kihlberg är idéhistoriker och verksam som kulturbyråkrat. Gränslösa anspråk är hans doktorsavhandling.

Utgivande förlag: Lunds universitet, Media-Tryck