Grannskapsrevolutionen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lina Zakrisson

Jämför och hitta det billigaste priset på Grannskapsrevolutionen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Grannskapsrevolutionen är skriven av Lina Zakrisson och gavs ut .

Grannskapsrevolutionen som bok, ljudbok eller e-bok.
Grannskapsrevolutionen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 249

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Grannskapsrevolutionen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Grannskapsrevolutionen. Boken är skriven av författaren Lina Zakrisson. Ensamhetsrevolutionen AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Grannskapsrevolutionen var .

Originalspråket som Lina Zakrisson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Samhälle & politik” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Grannskapsrevolutionen är det: 9789198847406.


Läs Grannskapsrevolutionen som bok

För dig som vill köpa och läsa Grannskapsrevolutionen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 249 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Grannskapsrevolutionen som ljudbok

Vill du lyssna på Grannskapsrevolutionen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Grannskapsrevolutionen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Grannskapsrevolutionen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Grannskapsrevolutionen som pocket

Grannskapsrevolutionen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Grannskapsrevolutionen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Grannskapsrevolutionen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Grannskapsrevolutionen
  • Författare: Lina Zakrisson
  • Genre: Samhälle & politik
  • Förlag: Ensamhetsrevolutionen AB
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 249
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198847406

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Grannskapsrevolutionen?

Grannskapsrevolutionen är skriven av författaren Lina Zakrisson

När gavs Grannskapsrevolutionen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Grannskapsrevolutionen?

Vi rekommenderar att du köper Grannskapsrevolutionen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Boken som hjälper dig att älska ditt grannskap! Var sjunde person i Sverige saknar en nära vän och över en miljon människor äter antidepressiva läkemedel. Det är antagligen du eller din granne. Något fattas oss och det är dags att vi hittar tillbaka till varandra. Grannskapsrevolutionen är boken för dig som är, eller har en granne. En bok för dig som vill få mer ut av ditt boende!<ul><li>Lyfter grannskapet; Varför ska du känna dina grannar?</li><li>Världen och Sverige i dag. Individualism, digitalisering och förlorade relationer.</li><li>Bryter stigmat kring ensamhet.</li><li>Sätter gemenskap och dess hälsofördelar i fokus.</li><li>Ger dig som boende konkreta nycklar och inspiration för att fullt ut leva ett meningsfullt liv där du bor.</li><li>Kapitel för att själv reflektera och agera i din boendesituation</li></ul> Författaren blandar fakta med inspiration och ger dig som läsare ett strukturerat tillvägagångssätt för att knyta nya kontakter och minska avståndet mellan oss. För minskad ensamhet och ökad gemenskap. Lina Zakrisson är samhällsplanerare och nationalekonom vid Stockholms universitet samt vidareutbildad coach. Med över 15 års erfarenhet av fastighetsbranschen har hon jobbat med analys, strategi och affärsutveckling för både bostadsbolag och kommersiella fastighetsbolag. Lina blandar samhällsplanering, fastighetsutveckling med betendevetenskap för att skapa miljöer där människor kan leva ett gott liv. www.ensamhetsrevolutionen.se

Utgivande förlag: Ensamhetsrevolutionen AB