Grafiken är en allvarlig lek – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kristina Mezei

Jämför och hitta det billigaste priset på Grafiken är en allvarlig lek innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Grafiken är en allvarlig lek är skriven av Kristina Mezei och gavs ut 2004-08-01.

Grafiken är en allvarlig lek som bok, ljudbok eller e-bok.
Grafiken är en allvarlig lek

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Grafiken är en allvarlig lek

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Grafiken är en allvarlig lek. Boken är skriven av författaren Kristina Mezei. JHB förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Grafiken är en allvarlig lek var 2004-08-01.

Originalspråket som Kristina Mezei skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Biografier Tryck & trycktekniker vilket ger den Ibz som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Grafiken är en allvarlig lek i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 80 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 266 x 206 x 10 mm och den väger så mycket som 400 g. Grafiken är en allvarlig lek ISBN är 9789197438933. Grafiken är en allvarlig lek är en fristående bok .


Läs Grafiken är en allvarlig lek som bok

För dig som vill köpa och läsa Grafiken är en allvarlig lek som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Grafiken är en allvarlig lek som ljudbok

Vill du lyssna på Grafiken är en allvarlig lek som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Grafiken är en allvarlig lek som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Grafiken är en allvarlig lek som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Grafiken är en allvarlig lek som pocket

Grafiken är en allvarlig lek finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Grafiken är en allvarlig lek med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Grafiken är en allvarlig lek med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Grafiken är en allvarlig lek
 • Författare: Kristina Mezei
 • Genre: Biografier Tryck & trycktekniker
 • Förlag: JHB förlag
 • Utgivningsdatum: 2004-08-01
 • Pris: 119
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 80
 • Fysiska dimensioner: 266 x 206 x 10 mm
 • SAB: Ibz
 • ISBN: 9789197438933

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Grafiken är en allvarlig lek?

Grafiken är en allvarlig lek är skriven av författaren Kristina Mezei

När gavs Grafiken är en allvarlig lek ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2004-08-01.

Var kan jag köpa Grafiken är en allvarlig lek?

Vi rekommenderar att du köper Grafiken är en allvarlig lek hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Janne Dahl är en mästare inom konstgrafiken. Den djupa respekten för hantverket och en sträv konstnärlig moral genomsyrar hela hans produktion. Han har gått sin egen väg och är därför förblivit okänd för många. Han reste tidigt ut i Europa efter andra världskriget och mötte ännu öppna sår i både landskap och städer – och i människor. Dessa erfarenheter har i hög grad präglat hans grafiska blad. Med teknisk briljans och en kärv men ömsint natursyn gestaltar han en allt annat än insmickrande bildvärld. I hans verk anar man tidens konflikter, såväl yttre som inre. Med förkärlek har han arbetat i serier. Den mest kända av dem, Godot-sviten, innehåller bilder till Samuel Becketts pjäs I väntan på Godot.

Utgivande förlag: JHB förlag