Gotländsk sticksöm – gamla mönster samlade och beskrivna : med en inledande historik och talrika typmönster – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Hermanna Stengård

Jämför och hitta det billigaste priset på Gotländsk sticksöm – gamla mönster samlade och beskrivna : med en inledande historik och talrika typmönster innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Gotländsk sticksöm – gamla mönster samlade och beskrivna : med en inledande historik och talrika typmönster är skriven av Hermanna Stengård och gavs ut 2014-09-08.

Gotländsk sticksöm - gamla mönster samlade och beskrivna : med en inledande historik och talrika typmönster som bok, ljudbok eller e-bok.
Gotländsk sticksöm – gamla mönster samlade och beskrivna : med en inledande historik och talrika typmönster

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Gotländsk sticksöm – gamla mönster samlade och beskrivna : med en inledande historik och talrika typmönster

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Gotländsk sticksöm – gamla mönster samlade och beskrivna : med en inledande historik och talrika typmönster. Boken är skriven av författaren Hermanna Stengård. Bokförlaget Rediviva är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Gotländsk sticksöm – gamla mönster samlade och beskrivna : med en inledande historik och talrika typmönster var 2014-09-08.

Originalspråket som Hermanna Stengård skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Qccaa som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Gotländsk sticksöm – gamla mönster samlade och beskrivna : med en inledande historik och talrika typmönster i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 48 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 234 x 156 x 5 mm och den väger så mycket som 121 g. Gotländsk sticksöm – gamla mönster samlade och beskrivna : med en inledande historik och talrika typmönster ISBN är 9789197769525. Gotländsk sticksöm – gamla mönster samlade och beskrivna : med en inledande historik och talrika typmönster är en fristående bok .


Läs Gotländsk sticksöm – gamla mönster samlade och beskrivna : med en inledande historik och talrika typmönster som bok

För dig som vill köpa och läsa Gotländsk sticksöm – gamla mönster samlade och beskrivna : med en inledande historik och talrika typmönster som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Gotländsk sticksöm – gamla mönster samlade och beskrivna : med en inledande historik och talrika typmönster som ljudbok

Vill du lyssna på Gotländsk sticksöm – gamla mönster samlade och beskrivna : med en inledande historik och talrika typmönster som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Gotländsk sticksöm – gamla mönster samlade och beskrivna : med en inledande historik och talrika typmönster som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Gotländsk sticksöm – gamla mönster samlade och beskrivna : med en inledande historik och talrika typmönster som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Gotländsk sticksöm – gamla mönster samlade och beskrivna : med en inledande historik och talrika typmönster som pocket

Gotländsk sticksöm – gamla mönster samlade och beskrivna : med en inledande historik och talrika typmönster finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Gotländsk sticksöm – gamla mönster samlade och beskrivna : med en inledande historik och talrika typmönster med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Gotländsk sticksöm – gamla mönster samlade och beskrivna : med en inledande historik och talrika typmönster med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Gotländsk sticksöm – gamla mönster samlade och beskrivna : med en inledande historik och talrika typmönster
 • Författare: Hermanna Stengård
 • Genre:
 • Förlag: Bokförlaget Rediviva
 • Utgivningsdatum: 2014-09-08
 • Pris: 139
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 48
 • Fysiska dimensioner: 234 x 156 x 5 mm
 • SAB: Qccaa
 • ISBN: 9789197769525

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Gotländsk sticksöm – gamla mönster samlade och beskrivna : med en inledande historik och talrika typmönster?

Gotländsk sticksöm – gamla mönster samlade och beskrivna : med en inledande historik och talrika typmönster är skriven av författaren Hermanna Stengård

När gavs Gotländsk sticksöm – gamla mönster samlade och beskrivna : med en inledande historik och talrika typmönster ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-09-08.

Var kan jag köpa Gotländsk sticksöm – gamla mönster samlade och beskrivna : med en inledande historik och talrika typmönster?

Vi rekommenderar att du köper Gotländsk sticksöm – gamla mönster samlade och beskrivna : med en inledande historik och talrika typmönster hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Hermanna Stengård arbetade i 1900-talets början som småskollärarinna på Gotland. Skolbarnens stickade plagg med de vackra mönstren i olika färgkombinationer väckte hennes intresse för den gotländska sticktraditionen. För att den inte skulle falla i glömska började hon resa runt på ön och samla in stickade plagg och mönster som sedan bildade underlag för hennes bok Gotländsk sticksöm (1925), nästan omöjlig att få tag på antikvariskt. I förordet till boken säger hon: “… samlingen av mönster och modeller till gotländsk sticksöm förr och nu utgöres av några ‘guldkorn’ hittade vid hållplatser på färdvägarna … med denna samling har jag lyckats återbörda några rester av det förskingrade kulturarvet.”

Utgivande förlag: Bokförlaget Rediviva