Goodwill Företagsekonomi 1 upplaga 2 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Eva Blomkvist

Jämför och hitta det billigaste priset på Goodwill Företagsekonomi 1 upplaga 2 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Goodwill Företagsekonomi 1 upplaga 2 är skriven av Eva Blomkvist och gavs ut 2017-06-01.

Goodwill Företagsekonomi 1 upplaga 2 som bok, ljudbok eller e-bok.
Goodwill Företagsekonomi 1 upplaga 2

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 472

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Goodwill Företagsekonomi 1 upplaga 2

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Goodwill Företagsekonomi 1 upplaga 2. Boken är skriven av författaren Eva Blomkvist. Sanoma Utbildning är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Goodwill Företagsekonomi 1 upplaga 2 var 2017-06-01.

Originalspråket som Eva Blomkvist skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Företagsekonomi vilket ger den uQb,Qb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Goodwill Företagsekonomi 1 upplaga 2 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 225 x 210 x 17 mm och den väger så mycket som 521 g. Goodwill Företagsekonomi 1 upplaga 2 ISBN är 9789152343456. Goodwill Företagsekonomi 1 upplaga 2 är en fristående bok .


Läs Goodwill Företagsekonomi 1 upplaga 2 som bok

För dig som vill köpa och läsa Goodwill Företagsekonomi 1 upplaga 2 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 472 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Goodwill Företagsekonomi 1 upplaga 2 som ljudbok

Vill du lyssna på Goodwill Företagsekonomi 1 upplaga 2 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Goodwill Företagsekonomi 1 upplaga 2 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Goodwill Företagsekonomi 1 upplaga 2 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Goodwill Företagsekonomi 1 upplaga 2 som pocket

Goodwill Företagsekonomi 1 upplaga 2 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Goodwill Företagsekonomi 1 upplaga 2 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Goodwill Företagsekonomi 1 upplaga 2 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Goodwill Företagsekonomi 1 upplaga 2
 • Författare: Eva Blomkvist
 • Genre: Företagsekonomi
 • Förlag: Sanoma Utbildning
 • Utgivningsdatum: 2017-06-01
 • Pris: 472
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 225 x 210 x 17 mm
 • SAB: uQb,Qb
 • ISBN: 9789152343456

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Goodwill Företagsekonomi 1 upplaga 2?

Goodwill Företagsekonomi 1 upplaga 2 är skriven av författaren Eva Blomkvist

När gavs Goodwill Företagsekonomi 1 upplaga 2 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-06-01.

Var kan jag köpa Goodwill Företagsekonomi 1 upplaga 2?

Vi rekommenderar att du köper Goodwill Företagsekonomi 1 upplaga 2 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Från entreprenörskap till bokslut, Goodwill Företagsekonomi 1 har omarbetats och reviderats för att ännu bättre passa gymnasieskolans kurs i företagsekonomi. Boken behandlar grundläggande kunskaper i ämnet med ett innehåll som anknyter till ungdomars verklighet idag. Faktaboken och övningsboken bildar en enhet som gör det enkelt både för lärare och elever att nå målen i kursen. Goodwillböckerna består av block, som i sin tur är indelade i kapitel. I kapitlen finns ytterligare vardagliga och verkliga exempel som eleven lätt kan relatera till. Faktatexterna är väl strukturerade och överskådliga modeller och diagram samt bilder ger sammanhang.

Utgivande förlag: Sanoma Utbildning