Gömd på Manhattan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Camilla Lagerqvist

Jämför och hitta det billigaste priset på Gömd på Manhattan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Gömd på Manhattan är skriven av Camilla Lagerqvist och gavs ut 2021-03-15.

Gömd på Manhattan som bok, ljudbok eller e-bok.
Gömd på Manhattan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 147

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Gömd på Manhattan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Gömd på Manhattan. Boken är skriven av författaren Camilla Lagerqvist. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Gömd på Manhattan var 2021-03-15.

Originalspråket som Camilla Lagerqvist skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du är ute efter ISBN-numret för Gömd på Manhattan är det: 9789179756857.


Läs Gömd på Manhattan som bok

För dig som vill köpa och läsa Gömd på Manhattan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 147 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Gömd på Manhattan som ljudbok

Vill du lyssna på Gömd på Manhattan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Gömd på Manhattan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Gömd på Manhattan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Gömd på Manhattan som pocket

Gömd på Manhattan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Gömd på Manhattan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Gömd på Manhattan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Gömd på Manhattan
  • Författare: Camilla Lagerqvist
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-03-15
  • Pris: 147
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789179756857

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Gömd på Manhattan?

Gömd på Manhattan är skriven av författaren Camilla Lagerqvist

När gavs Gömd på Manhattan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-03-15.

Var kan jag köpa Gömd på Manhattan?

Vi rekommenderar att du köper Gömd på Manhattan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Efterlängtad uppföljare Amerikaäventyret är en historisk äventyrsserie, full av kärlek, vänskap och spänning. 14-åriga Ingrid flyr ensam till Amerika i början av 1900-talet för att leta efter sin försvunna syster. I den tredje delen är det 1917 och Ingrid beger sig på en dramatisk resa till sydstaterna. Förtrycket mot den svarta befolkningen har urartat i lynchningar och Ingrids vän Lilibeth, som kämpar för mänskliga rättigheter, är fast besluten att göra något. Den unga kvinnan Rosa har bevakat kravallerna och jagas nu av stadens vita befolkning och av den korrupta poliskåren. Kommer Ingrid, Lilibeth och Hugo att lyckas rädda Rosa och ta henne med sig till New York? Ett rafflande och fartfyllt äventyr av mästaren på historiska berättelser.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen