Goda grupper : med pedagogisk dramalek – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Camilla Strömberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Goda grupper : med pedagogisk dramalek innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Goda grupper : med pedagogisk dramalek är skriven av Camilla Strömberg och gavs ut 2008-12-31.

Goda grupper : med pedagogisk dramalek som bok, ljudbok eller e-bok.
Goda grupper : med pedagogisk dramalek

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 276

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Goda grupper : med pedagogisk dramalek

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Goda grupper : med pedagogisk dramalek. Boken är skriven av författaren Camilla Strömberg. Argument Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Goda grupper : med pedagogisk dramalek var 2008-12-31.

Originalspråket som Camilla Strömberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Pedagogik vilket ger den Eaby som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Flexband).

Om du vill läsa Goda grupper : med pedagogisk dramalek i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 163 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 218 x 215 x 13 mm och den väger så mycket som 420 g. Goda grupper : med pedagogisk dramalek ISBN är 9789173152365. Goda grupper : med pedagogisk dramalek är en fristående bok .


Läs Goda grupper : med pedagogisk dramalek som bok

För dig som vill köpa och läsa Goda grupper : med pedagogisk dramalek som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 276 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Goda grupper : med pedagogisk dramalek som ljudbok

Vill du lyssna på Goda grupper : med pedagogisk dramalek som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Goda grupper : med pedagogisk dramalek som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Goda grupper : med pedagogisk dramalek som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Goda grupper : med pedagogisk dramalek som pocket

Goda grupper : med pedagogisk dramalek finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Goda grupper : med pedagogisk dramalek med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Goda grupper : med pedagogisk dramalek med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Goda grupper : med pedagogisk dramalek
 • Författare: Camilla Strömberg
 • Genre: Pedagogik
 • Förlag: Argument Förlag
 • Utgivningsdatum: 2008-12-31
 • Pris: 276
 • Format: Häftad (Flexband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 163
 • Fysiska dimensioner: 218 x 215 x 13 mm
 • SAB: Eaby
 • ISBN: 9789173152365

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Goda grupper : med pedagogisk dramalek?

Goda grupper : med pedagogisk dramalek är skriven av författaren Camilla Strömberg

När gavs Goda grupper : med pedagogisk dramalek ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2008-12-31.

Var kan jag köpa Goda grupper : med pedagogisk dramalek?

Vi rekommenderar att du köper Goda grupper : med pedagogisk dramalek hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I Goda grupper – med pedagogisk dramalek får du som ledare konkreta verktyg för att kunna kartlägga en grupps hierarkier upptäcka de informella ledarna i en grupp uppmuntra nya kontakter och kompisrelationerfå med de passiva och återhållsamma barnen skapa vi-känsla och sammanhållning långsiktigt skapa trygghet och tolerans ha roligt och skratta tillsammans!Materialet fungerar som stöd för dig som redan arbetar med dramalek, eller som handledning för dig som vill sätta igång. Boken innehåller 88 övningar, många med förslag på varianter. Boken är indelad i sex huvudkapitel med rubriker som Lär känna din grupp, Stärka självkänslan och Motverka och förebygga mobbning. I varje kapitel får du förslag på en mängd olika övningar som kan användas för att fokusera på just detta ämne. Här får du också tips på hur du som ledare kan agera i olika situationer och exempel på fällor och vanliga misstag som är bra att undvika! Camilla Strömberg är utbildad dramapedagog och arbetar både med elevgrupper och pedagoger i olika sammanhang. Hennes fokus är att använda den pedagogiska dramaleken som ett verktyg i det förebyggande arbetet mot mobbning och för att skapa den goda gruppen.

Utgivande förlag: Argument Förlag