Goda Grunder övningsbok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Cecilia Fasth

Jämför och hitta det billigaste priset på Goda Grunder övningsbok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Goda Grunder övningsbok är skriven av Cecilia Fasth och gavs ut 1989-01-01.

Goda Grunder övningsbok som bok, ljudbok eller e-bok.
Goda Grunder övningsbok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Goda Grunder övningsbok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Goda Grunder övningsbok. Boken är skriven av författaren Cecilia Fasth. Folkuniversitetets förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Goda Grunder övningsbok var 1989-01-01.

Originalspråket som Cecilia Fasth skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Språk- & Ordböcker vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Goda Grunder övningsbok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 252 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 225 x 205 x 10 mm och den väger så mycket som 740 g. Goda Grunder övningsbok ISBN är 9789174345438. Goda Grunder övningsbok är en fristående bok .


Läs Goda Grunder övningsbok som bok

För dig som vill köpa och läsa Goda Grunder övningsbok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Goda Grunder övningsbok som ljudbok

Vill du lyssna på Goda Grunder övningsbok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Goda Grunder övningsbok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Goda Grunder övningsbok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Goda Grunder övningsbok som pocket

Goda Grunder övningsbok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Goda Grunder övningsbok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Goda Grunder övningsbok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Goda Grunder övningsbok
 • Författare: Cecilia Fasth
 • Genre: Språk- & Ordböcker
 • Förlag: Folkuniversitetets förlag
 • Utgivningsdatum: 1989-01-01
 • Pris: 219
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 252
 • Fysiska dimensioner: 225 x 205 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789174345438

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Goda Grunder övningsbok?

Goda Grunder övningsbok är skriven av författaren Cecilia Fasth

När gavs Goda Grunder övningsbok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1989-01-01.

Var kan jag köpa Goda Grunder övningsbok?

Vi rekommenderar att du köper Goda Grunder övningsbok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ett läromedel i svenska för vuxna invandrare. Materialet är lämpligt att använda i kurs B och C inom sfi. Det kan dessutom användas i annan typ av nybörjarundervisning såväl inom som utom Sverige.Goda Grunder ger goda möjligheter till en kommunikativ undervisning. Läromedlet innehåller många dialoger och såväl texter som övningar har ett verklighetsnära innehåll som ofta anknyter till elevens egen situation.I Goda Grunder prioriteras helheten i språket framför delarna. Texterna är därför relativt långa, men ganska enkla. Samma konstruktioner och glosor återkommer ofta, fastän på olika sätt. Det ger en ständig repetition och ett naturligt språk redan från början.Textboken innehåller 20 avsnitt med dialoger och berättande texter från vardagslivet. Dessutom förekommer exempel på formellt språk. Avsnitten behandlar ett eller flera teman genom vilka man på ett naturligt sätt kan föra in olika samhällsorienterande moment.Texterna är inte grammatiskt bundna. Grammatiska översikter finns i slutet av boken.Lärarpärmen består av: Lärarhandledning, Kopieringsdel och Bildsats.Övningsboken omfattar introduktionsövningar, övningar till textbokens avsnitt och repetitionsövningar.Ljudmaterialet omfattar fyra cd-skivor med inspelning av:&8226;- textbokens texter med visor och sånger. 2 cd.&8226;- uttalsövningarna i övningsboken (opauserad och pauserad version)&8226;- hörförståelsetexterna (lärarpärm).

Utgivande förlag: Folkuniversitetets förlag