Glömda mord och andra försvunna brott – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Petter Inedahl

Jämför och hitta det billigaste priset på Glömda mord och andra försvunna brott innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Glömda mord och andra försvunna brott är skriven av Petter Inedahl och gavs ut 2016-09-30.

Glömda mord och andra försvunna brott som bok, ljudbok eller e-bok.
Glömda mord och andra försvunna brott

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 259

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Glömda mord och andra försvunna brott

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Glömda mord och andra försvunna brott. Boken är skriven av författaren Petter Inedahl. Carlsson är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Glömda mord och andra försvunna brott var 2016-09-30.

Originalspråket som Petter Inedahl skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Brott Socialhistoria & kulturhistoria vilket ger den Oepa-cz Stockholm som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden (Halvklotband).

Om du vill läsa Glömda mord och andra försvunna brott i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 256 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 216 x 155 x 18 mm och den väger så mycket som 572 g. Glömda mord och andra försvunna brott ISBN är 9789173317894. Glömda mord och andra försvunna brott är en fristående bok .


Läs Glömda mord och andra försvunna brott som bok

För dig som vill köpa och läsa Glömda mord och andra försvunna brott som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 259 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Glömda mord och andra försvunna brott som ljudbok

Vill du lyssna på Glömda mord och andra försvunna brott som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Glömda mord och andra försvunna brott som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Glömda mord och andra försvunna brott som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Glömda mord och andra försvunna brott som pocket

Glömda mord och andra försvunna brott finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Glömda mord och andra försvunna brott med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Glömda mord och andra försvunna brott med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Glömda mord och andra försvunna brott
 • Författare: Petter Inedahl
 • Genre: Brott Socialhistoria & kulturhistoria
 • Förlag: Carlsson
 • Utgivningsdatum: 2016-09-30
 • Pris: 259
 • Format: Inbunden (Halvklotband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 256
 • Fysiska dimensioner: 216 x 155 x 18 mm
 • SAB: Oepa-cz Stockholm
 • ISBN: 9789173317894

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Glömda mord och andra försvunna brott?

Glömda mord och andra försvunna brott är skriven av författaren Petter Inedahl

När gavs Glömda mord och andra försvunna brott ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-09-30.

Var kan jag köpa Glömda mord och andra försvunna brott?

Vi rekommenderar att du köper Glömda mord och andra försvunna brott hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Mördare, spioner, tjuvar, smugglare och mordbrännare finns det gott om i Stockholms många gånger mörka historia. Några av dem blev rikskändisar, andra blänkte till i någon notis för att sedan för alltid försvinna ur det allmänna medvetandet. I Glömda mord finner du ett stort urval människor från stadens skuggsida, höga och låga, rika och fattiga, män och kvinnor vilka alla hade det gemensamt att de hamnade i grovt klammeri med lagen. Historierna som presenteras har med några få undantag aldrig tidigare berättats. De har så gott som uteslutande hämtats från 1950- och 60-talens ödesdigra Stockholmsår. Materialet kommer ur olika arkiv, polisens, Stockholms Stadsarkiv och Riksarkivet, och blandar djup tragik med ofrivillig humor när världens sämste spion får sällskap av det hemliga sällskapet Erotikens Vänner, kallblodiga polismördare, en kriminell domare, en falsk läkare, flyktingspionen som sände sina landsmän i döden och mannen som skulle få epitetet Sveriges mest avskydde man, och många, många fler. Handen på hjärtat käre läsare, kan du svära på att ingen mördats i den lägenhet du själv bor i?Petter Inedahl är journalist och författare bosatt i Stockholm. 2015 utgav han den mycket positivt bemötta boken “Hemsökt”.

Utgivande förlag: Carlsson