Global migration : orsaker och konsekvenser – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Joakim Ruist

Jämför och hitta det billigaste priset på Global migration : orsaker och konsekvenser innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Global migration : orsaker och konsekvenser är skriven av Joakim Ruist och gavs ut 2019-06-17.

Global migration : orsaker och konsekvenser som bok, ljudbok eller e-bok.
Global migration : orsaker och konsekvenser

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Global migration : orsaker och konsekvenser

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Global migration : orsaker och konsekvenser. Boken är skriven av författaren Joakim Ruist. SNS Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Global migration : orsaker och konsekvenser var 2019-06-17.

Originalspråket som Joakim Ruist skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Ekonomi & ledarskap Migration, immigration & emigration vilket ger den Ojc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Global migration : orsaker och konsekvenser i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 226 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 225 x 150 x 17 mm och den väger så mycket som 463 g. Global migration : orsaker och konsekvenser ISBN är 9789188637154. Global migration : orsaker och konsekvenser är en fristående bok .


Läs Global migration : orsaker och konsekvenser som bok

För dig som vill köpa och läsa Global migration : orsaker och konsekvenser som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Global migration : orsaker och konsekvenser som ljudbok

Vill du lyssna på Global migration : orsaker och konsekvenser som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Global migration : orsaker och konsekvenser som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Global migration : orsaker och konsekvenser som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Global migration : orsaker och konsekvenser som pocket

Global migration : orsaker och konsekvenser finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Global migration : orsaker och konsekvenser med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Global migration : orsaker och konsekvenser med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Global migration : orsaker och konsekvenser
 • Författare: Joakim Ruist
 • Genre: Ekonomi & ledarskap Migration, immigration & emigration
 • Förlag: SNS Förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-06-17
 • Pris: 229
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 226
 • Fysiska dimensioner: 225 x 150 x 17 mm
 • SAB: Ojc
 • ISBN: 9789188637154

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Global migration : orsaker och konsekvenser?

Global migration : orsaker och konsekvenser är skriven av författaren Joakim Ruist

När gavs Global migration : orsaker och konsekvenser ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-06-17.

Var kan jag köpa Global migration : orsaker och konsekvenser?

Vi rekommenderar att du köper Global migration : orsaker och konsekvenser hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Migrationen har kommit att bli en av samtidens mest omdiskuterade politiska frågor. Men vad vet vi egentligen om migrationens orsaker och konsekvenser? Joakim Ruist, migrationsforskare vid Göteborgs universitet, ger här sin bild av det viktigaste som finns att veta om migrationen från mestadels fattigare delar av världen till den rikare västvärlden. Boken inleds med en översikt av migration genom historien. Med fokus på de senaste femtio åren tar den bland annat upp vilka motiv som driver migranterna och hur det går ekonomiskt för dem i mottagarländerna. Den beskriver också vad man inom forskningen vet mer om och vad man vet mindre om när det gäller de ekonomiska och sociala konsekvenserna för de samhällen som tar emot migranterna. Avslutningsvis förs en diskussion om vilka möjligheter man i västvärlden har att öka kontrollen över migrationen.

Utgivande förlag: SNS Förlag