Glassbilen som försvann – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Suzanne Mortensen

Jämför och hitta det billigaste priset på Glassbilen som försvann innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Glassbilen som försvann är skriven av Suzanne Mortensen och gavs ut 2018-05-30.

Glassbilen som försvann som bok, ljudbok eller e-bok.
Glassbilen som försvann

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Glassbilen som försvann

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Glassbilen som försvann. Boken är skriven av författaren Suzanne Mortensen. Massolit Förlagsgrupp AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Glassbilen som försvann var 2018-05-30.

Originalspråket som Suzanne Mortensen skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Äventyr & Spänning vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Glassbilen som försvann i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 159 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 135 x 11 mm och den väger så mycket som 234 g. Glassbilen som försvann ISBN är 9789132172281. Glassbilen som försvann är en del av serien: Dickens detektivbyrå (del 1).


Läs Glassbilen som försvann som bok

För dig som vill köpa och läsa Glassbilen som försvann som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Glassbilen som försvann som ljudbok

Vill du lyssna på Glassbilen som försvann som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Glassbilen som försvann som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Glassbilen som försvann som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Glassbilen som försvann som pocket

Glassbilen som försvann finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Glassbilen som försvann med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Glassbilen som försvann med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Glassbilen som försvann
 • Författare: Suzanne Mortensen
 • Genre: Äventyr & Spänning
 • Förlag: Massolit Förlagsgrupp AB
 • Utgivningsdatum: 2018-05-30
 • Pris: 159
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 159
 • Fysiska dimensioner: 220 x 135 x 11 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789132172281

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Glassbilen som försvann?

Glassbilen som försvann är skriven av författaren Suzanne Mortensen

När gavs Glassbilen som försvann ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-05-30.

Var kan jag köpa Glassbilen som försvann?

Vi rekommenderar att du köper Glassbilen som försvann hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Privatdetektiv Clara Dickens kör sin gröna Morris Minor ända från London till Skåne med ett piano på biltaket och flyttkartonger i bagaget. Spårhunden Safir sitter bredvid och tittar ut genom rutan. De har löst mysterier åt kungligheter, kändisar och vanligt folk i hela världen. Nu väntar nya härliga äventyr! Clara Dickens nyöppnade detektivbyrå i Åhus får en fin start. Tvillingarna Svana och Svante tittar in på kontoret och tipsar om ett klurigt fall. Rudolf Rippels glassbil är spårlöst försvunnen. Jakten kan börja! Spår, tips och spaning leder fram till mysteriets oväntade lösning.

Utgivande förlag: Massolit Förlagsgrupp AB