Glass för barn – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Eliq Maranik

Jämför och hitta det billigaste priset på Glass för barn innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Glass för barn är skriven av Eliq Maranik och gavs ut 2013-11-27.

Glass för barn som bok, ljudbok eller e-bok.
Glass för barn

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 79

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Glass för barn

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Glass för barn. Boken är skriven av författaren Eliq Maranik. Stevali är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Glass för barn var 2013-11-27.

Originalspråket som Eliq Maranik skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Mat & matlagning vilket ger den uQcaam som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Glass för barn i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 48 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 264 x 215 x 9 mm och den väger så mycket som 426 g. Glass för barn ISBN är 9789186287467. Glass för barn är en fristående bok .


Läs Glass för barn som bok

För dig som vill köpa och läsa Glass för barn som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 79 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Glass för barn som ljudbok

Vill du lyssna på Glass för barn som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Glass för barn som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Glass för barn som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Glass för barn som pocket

Glass för barn finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Glass för barn med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Glass för barn med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Glass för barn
 • Författare: Eliq Maranik
 • Genre: Mat & matlagning
 • Förlag: Stevali
 • Utgivningsdatum: 2013-11-27
 • Pris: 79
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 48
 • Fysiska dimensioner: 264 x 215 x 9 mm
 • SAB: uQcaam
 • ISBN: 9789186287467

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Glass för barn?

Glass för barn är skriven av författaren Eliq Maranik

När gavs Glass för barn ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-11-27.

Var kan jag köpa Glass för barn?

Vi rekommenderar att du köper Glass för barn hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

– Lösglass, pinne, sandwich eller strut du väljer! – Bjud kompisarna på glassfest! – Skapa årets glassnyhet! – Överraska familjen med en efterrätt! Det är enkelt att göra supergod gräddglass, isglass och sorbet. I den här boken får du veta allt om hur det går till. Recepten är lätta att följa och ingredienserna finns oftast redan hemma i skafferiet, kylen eller frysen. Med tydliga instruktioner lär du dig att göra både lösglass och pinnglass. Tipsrutor ger smarta knep om tillagning och servering. När du blivit van kan du låta fantasin flöda. Smaken kan varieras i all oändlighet. På de allra sista sidorna finns plats för att anteckna nya recept och klistra in egna foton. Boken riktar sig till både flickor och pojkar – glass är för alla – och recepten utgår från ett ekologiskt miljötänk. I samma serie finns boken Smoothies för barn.

Utgivande förlag: Stevali