Glasfågelns grav – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Katarina Genar

Jämför och hitta det billigaste priset på Glasfågelns grav innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Glasfågelns grav är skriven av Katarina Genar och gavs ut 2022-01-17.

Glasfågelns grav som bok, ljudbok eller e-bok.
Glasfågelns grav

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Glasfågelns grav

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Glasfågelns grav. Boken är skriven av författaren Katarina Genar. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Glasfågelns grav var 2022-01-17.

Originalspråket som Katarina Genar skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du är ute efter ISBN-numret för Glasfågelns grav är det: 9789179770563.


Läs Glasfågelns grav som bok

För dig som vill köpa och läsa Glasfågelns grav som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Glasfågelns grav som ljudbok

Vill du lyssna på Glasfågelns grav som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Glasfågelns grav som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Glasfågelns grav som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Glasfågelns grav som pocket

Glasfågelns grav finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Glasfågelns grav med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Glasfågelns grav med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Glasfågelns grav
  • Författare: Katarina Genar
  • Genre:
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2022-01-17
  • Pris: 139
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789179770563

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Glasfågelns grav?

Glasfågelns grav är skriven av författaren Katarina Genar

När gavs Glasfågelns grav ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-01-17.

Var kan jag köpa Glasfågelns grav?

Vi rekommenderar att du köper Glasfågelns grav hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

I skuggan av det gamla nedlagda glasbruket ligger "Idyllen" dit Tyra just har flyttat med sin familj. Det sägs att bruket stängdes plötsligt för länge sedan, men ingen vet varför. Dåtid och nutid vävs samman till ett suggestivt, vackert och spännande äventyr av kritikerhyllade Katarina Genar. Tyra känner sig vilsen och helst av allt vill hon flytta tillbaka till stan och sin bästa kompis Nour. En dag hittar hon en liten röd glasfågel som ligger begravd i jorden. Den vill henne något, men vad? Hon anar att fågeln hör ihop med det gamla bruket. På nätterna drömmer hon konstiga drömmar om en liten pojke med en lykta och ibland hör hon honom nynna en sång. Sakta, sakta faller pusselbitarna på plats, inte minst tack vare Eddie, den nya killen i skolan. Han med den gulliga hunden och de fina ögonen … KATARINA GENAR har förmågan att skriva kort och lättläst med ett rakt och klart språk, samtidigt som hennes berättelser ofta är gåtfulla, spännande och vackert vemodiga i Maria Gripes anda. Hennes serie "Bortom tid och rum" är fristående böcker med magiska inslag och spännande handling där dåtid möter nutid. Läs också: "En hemlig vän", "Pensionat Vidablicks gåta", "Den magiska kappan", "Röda spår", "Silvervinges hemlighet" och "Spökflickan".

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen