Glacier – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Laurann Dohner

Jämför och hitta det billigaste priset på Glacier innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Glacier är skriven av Laurann Dohner och gavs ut 2018-02-01.

Glacier som bok, ljudbok eller e-bok.
Glacier

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Glacier

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Glacier. Boken är skriven av författaren Laurann Dohner. Laurann Dohner är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Glacier var 2018-02-01.

Originalspråket som Laurann Dohner skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Romantik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Trade Paper).

Om du vill läsa Glacier i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 274 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 229 x 152 x 16 mm och den väger så mycket som 404 g. Glacier ISBN är 9781944526894. Glacier är en fristående bok .


Läs Glacier som bok

För dig som vill köpa och läsa Glacier som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Glacier som ljudbok

Vill du lyssna på Glacier som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Glacier som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Glacier som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Glacier som pocket

Glacier finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Glacier med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Glacier med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Glacier
 • Författare: Laurann Dohner
 • Genre: Romantik
 • Förlag: Laurann Dohner
 • Utgivningsdatum: 2018-02-01
 • Pris: 169
 • Format: Häftad (Trade Paper)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 274
 • Fysiska dimensioner: 229 x 152 x 16 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781944526894

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Glacier?

Glacier är skriven av författaren Laurann Dohner

När gavs Glacier ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-02-01.

Var kan jag köpa Glacier?

Vi rekommenderar att du köper Glacier hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Laurann Dohner