Genvägen : styr dina gener och få ett friskare liv – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Cecilia Fürst

Jämför och hitta det billigaste priset på Genvägen : styr dina gener och få ett friskare liv innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Genvägen : styr dina gener och få ett friskare liv är skriven av Cecilia Fürst och gavs ut 2018-11-30.

Genvägen : styr dina gener och få ett friskare liv som bok, ljudbok eller e-bok.
Genvägen : styr dina gener och få ett friskare liv

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 222

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Genvägen : styr dina gener och få ett friskare liv

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Genvägen : styr dina gener och få ett friskare liv. Boken är skriven av författaren Cecilia Fürst. Pagina är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Genvägen : styr dina gener och få ett friskare liv var 2018-11-30.

Originalspråket som Cecilia Fürst skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Vaa som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Genvägen : styr dina gener och få ett friskare liv i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 251 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 225 x 160 x 20 mm och den väger så mycket som 570 g. Genvägen : styr dina gener och få ett friskare liv ISBN är 9789163616839. Genvägen : styr dina gener och få ett friskare liv är en fristående bok .


Läs Genvägen : styr dina gener och få ett friskare liv som bok

För dig som vill köpa och läsa Genvägen : styr dina gener och få ett friskare liv som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 222 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Genvägen : styr dina gener och få ett friskare liv som ljudbok

Vill du lyssna på Genvägen : styr dina gener och få ett friskare liv som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Genvägen : styr dina gener och få ett friskare liv som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Genvägen : styr dina gener och få ett friskare liv som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Genvägen : styr dina gener och få ett friskare liv som pocket

Genvägen : styr dina gener och få ett friskare liv finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Genvägen : styr dina gener och få ett friskare liv med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Genvägen : styr dina gener och få ett friskare liv med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Genvägen : styr dina gener och få ett friskare liv
 • Författare: Cecilia Fürst
 • Genre:
 • Förlag: Pagina
 • Utgivningsdatum: 2018-11-30
 • Pris: 222
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 251
 • Fysiska dimensioner: 225 x 160 x 20 mm
 • SAB: Vaa
 • ISBN: 9789163616839

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Genvägen : styr dina gener och få ett friskare liv?

Genvägen : styr dina gener och få ett friskare liv är skriven av författaren Cecilia Fürst

När gavs Genvägen : styr dina gener och få ett friskare liv ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-11-30.

Var kan jag köpa Genvägen : styr dina gener och få ett friskare liv?

Vi rekommenderar att du köper Genvägen : styr dina gener och få ett friskare liv hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Få ett friskare liv genom ny revolutionerande forskning I Genvägen visar den svenska läkaren och kemisten Cecilia Fürst hur det är möjligt att förhindra och till och med motverka de flesta kroniska sjukdomar genom att ta hänsyn till varje individs unika genetik. Symptom och sjukdomar börjar oftast som störningar i några av kroppens system, inte i enskilda organ som vi tidigare har trott. Idag behandlas dock fortfarande symtomen istället för de underliggande problemen, men genom att börja utgå från individens speciella förutsättningar genetik och livsstil kan de flesta av kroppens kroniska sjukdomar förhindras. I Genvägen tar Cecilia Fürst upp tio supergener som har särskilt stor inverkan på vår hälsa. Genom att antingen aktivera eller inaktivera dessa gener kan vi styra vårt välbefinnande. Cecilia Fürst är specialistläkare i allmänmedicin i Sverige. Hon är utbildad inom Integrative medicine, metabolic and nutritional medicine samt Functional medicine i USA samt regenerativ medicin i Italien och USA. Hon har också studerat kemi vid Lunds universitet samt forskat inom diabetes vid Universitetssjukhuset i Linköping.

Utgivande förlag: Pagina