Genvägar till vacker trädgård : tänk som en trädgårdsmästare – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Linda Schilén

Jämför och hitta det billigaste priset på Genvägar till vacker trädgård : tänk som en trädgårdsmästare innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Genvägar till vacker trädgård : tänk som en trädgårdsmästare är skriven av Linda Schilén och gavs ut 2016-03-11.

Genvägar till vacker trädgård : tänk som en trädgårdsmästare som bok, ljudbok eller e-bok.
Genvägar till vacker trädgård : tänk som en trädgårdsmästare

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 191

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Genvägar till vacker trädgård : tänk som en trädgårdsmästare

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Genvägar till vacker trädgård : tänk som en trädgårdsmästare. Boken är skriven av författaren Linda Schilén. Ordalaget Bokförlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Genvägar till vacker trädgård : tänk som en trädgårdsmästare var 2016-03-11.

Originalspråket som Linda Schilén skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Trädgård vilket ger den Qe som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Genvägar till vacker trädgård : tänk som en trädgårdsmästare i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 143 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 235 x 192 x 20 mm och den väger så mycket som 629 g. Genvägar till vacker trädgård : tänk som en trädgårdsmästare ISBN är 9789174691511. Genvägar till vacker trädgård : tänk som en trädgårdsmästare är en fristående bok .


Läs Genvägar till vacker trädgård : tänk som en trädgårdsmästare som bok

För dig som vill köpa och läsa Genvägar till vacker trädgård : tänk som en trädgårdsmästare som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 191 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Genvägar till vacker trädgård : tänk som en trädgårdsmästare som ljudbok

Vill du lyssna på Genvägar till vacker trädgård : tänk som en trädgårdsmästare som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Genvägar till vacker trädgård : tänk som en trädgårdsmästare som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Genvägar till vacker trädgård : tänk som en trädgårdsmästare som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Genvägar till vacker trädgård : tänk som en trädgårdsmästare som pocket

Genvägar till vacker trädgård : tänk som en trädgårdsmästare finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Genvägar till vacker trädgård : tänk som en trädgårdsmästare med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Genvägar till vacker trädgård : tänk som en trädgårdsmästare med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Genvägar till vacker trädgård : tänk som en trädgårdsmästare
 • Författare: Linda Schilén
 • Genre: Trädgård
 • Förlag: Ordalaget Bokförlag
 • Utgivningsdatum: 2016-03-11
 • Pris: 191
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 143
 • Fysiska dimensioner: 235 x 192 x 20 mm
 • SAB: Qe
 • ISBN: 9789174691511

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Genvägar till vacker trädgård : tänk som en trädgårdsmästare?

Genvägar till vacker trädgård : tänk som en trädgårdsmästare är skriven av författaren Linda Schilén

När gavs Genvägar till vacker trädgård : tänk som en trädgårdsmästare ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-03-11.

Var kan jag köpa Genvägar till vacker trädgård : tänk som en trädgårdsmästare?

Vi rekommenderar att du köper Genvägar till vacker trädgård : tänk som en trädgårdsmästare hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Förmedlar lusten och glädjen med trädgård.” Bibliotekstjänst, Brita ElmersEnkla steg – från tomt till vacker trädgård!En bok för dem med stora drömmar om trädgård men – likt de flesta – för lite tid och pengar. Här är det tillåtet att ta genvägar för att nå målet. Smarta växtval, mark täckning och husmorstips förenklar arbetet och gör drömträdgården möjlig.Här får man lära sig att tänka som en riktig trädgårds mästare! Från planeringsstadiet till en vacker och harmonisk trädgård.- Planering, materialval, redskap, tidsåtgång …- Ta tillvara på det som finns, tänka miljösmart/ klimat smart, husmorsknep …- Växtval, växtkombinationer …- Smart skötsel, marktäckare, rätt beskärning …- Hantera mossa, sniglar, rådjur …- Odla i kruka …- Hantera trädgårdens röriga hörnor … Rikt illustrerad med praktiska och inspirerande fotografier. LINDA SCHILÉN är en välkänd och efterfrågad inspira tör och föredragshållare, och en av de som drar flest besökare på de trädgårdsmässor hon besöker. CECILIA NORDSTRAND är fotograf och plåtar för flera nordiska inrednings- och trädgårdstidningar. Hon har flera utställningar och böcker i bagaget.

Utgivande förlag: Ordalaget Bokförlag