Gengångare

Gengångare – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jo Nesbø

Jämför och hitta det billigaste priset på Gengångare innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Gengångare är skriven av Jo Nesbø och gavs ut 2016-08-10.

Gengångare som bok, ljudbok eller e-bok.
Gengångare

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 69

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Gengångare

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Gengångare. Boken är skriven av författaren Jo Nesbø. Bonnier Pocket är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Gengångare var 2016-08-10.

Originalspråket som Jo Nesbø skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Gengångare i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 562 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 35 mm och den väger så mycket som 300 g. Gengångare ISBN är 9789174295528. Gengångare är en del av serien: Harry Hole (del 9).


Läs Gengångare som bok

För dig som vill köpa och läsa Gengångare som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 69 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Gengångare som ljudbok

Vill du lyssna på Gengångare som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Gengångare som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Gengångare som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Gengångare som pocket

Gengångare finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Gengångare med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Gengångare med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Gengångare
 • Författare: Jo Nesbø
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Bonnier Pocket
 • Utgivningsdatum: 2016-08-10
 • Pris: 69
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 562
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 35 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789174295528

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Gengångare?

Gengångare är skriven av författaren Jo Nesbø

När gavs Gengångare ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-08-10.

Var kan jag köpa Gengångare?

Vi rekommenderar att du köper Gengångare hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Harry Hole befinner sig på landsflykt i Hongkong när han nås av ett chockerande besked: en pojke som han sett växa upp misstänks för ett drogrelaterat mord. Men Harry Hole är övertygad om att pojken är oskyldig. Han återvänder till Oslo som lamslagits av den mycket beroendeframkallande drogen fiolin. Ensam tar han sig an det kriminella knarknätverket som har tentakler ända upp i maktens korridorer.Gengångare är Jo Nesbøs nionde roman om Harry Hole.

Utgivande förlag: Bonnier Pocket