Gengångare – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av F Marion Crawford

Jämför och hitta det billigaste priset på Gengångare innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Gengångare är skriven av F Marion Crawford och gavs ut 2018-10-31.

Gengångare som bok, ljudbok eller e-bok.
Gengångare

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Gengångare

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Gengångare. Boken är skriven av författaren F Marion Crawford. Hastur förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Gengångare var 2018-10-31.

Originalspråket som F Marion Crawford skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Klassiska skräck- & spökhistorier vilket ger den Hce.016 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Övrigt.

Om du vill läsa Gengångare i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 268 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 256 x 135 x 25 mm och den väger så mycket som 414 g. Gengångare ISBN är 9789186835422. Gengångare är en fristående bok .


Läs Gengångare som bok

För dig som vill köpa och läsa Gengångare som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Gengångare som ljudbok

Vill du lyssna på Gengångare som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Gengångare som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Gengångare som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Gengångare som pocket

Gengångare finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Gengångare med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Gengångare med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Gengångare
 • Författare: F Marion Crawford
 • Genre: Klassiska skräck- & spökhistorier
 • Förlag: Hastur förlag
 • Utgivningsdatum: 2018-10-31
 • Pris: 199
 • Format: Övrigt
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 268
 • Fysiska dimensioner: 256 x 135 x 25 mm
 • SAB: Hce.016
 • ISBN: 9789186835422

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Gengångare?

Gengångare är skriven av författaren F Marion Crawford

När gavs Gengångare ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-10-31.

Var kan jag köpa Gengångare?

Vi rekommenderar att du köper Gengångare hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Jag tog tag i något som hade formen av en människoarm, men som var hal, dyngsur och iskall. När jag slet i den störtade plötsligt en skepnad kraftfullt emot mig, en geléartad, slemmig kropp, tung och våt …” F. Marion Crawford (1854-1909) var på sin tid en ytterst framgångsrik romanförfattare, men det är för sina skräckberättelser vi minns honom idag. Hans mest kända novell, den odödliga klassikern “The Upper Berth”, hyllades av H. P. Lovecraft och M. R. James, och är enligt många en av de bästa spökhistorier som någonsin skrivits. Crawfords postuma samling “Uncanny Tales” (1911), nu för första gången i svensk språkdräkt, anses idag vara en milstolpe inom den fantastiska litteraturen. Dessa noveller spänner över ett osedvanligt brett register, från den säregna vampyrberättelsen “For the Blood is the Life” till den obehagliga spökhistorien “The Screaming Skull” och det vemodiga prosastycket “The Doll’s Ghost”. “Gengångare” rymmer samtliga Crawfords skräckberättelser och spökhistorier, i översättning av Arthur Isfelt och med en initierad efterskrift av Jonas Wessel. Här presenteras alla sju noveller från originalutgåvan samt Crawfords “förlorade mästerverk”, den suggestiva “The King’s Messenger”.Innehåll:Det döda leendet Den skrikande skallen Man överbord! För blodet är livet Överkojen Vid paradisets vatten Dockans spöke Kungens budbärare Efterskrift

Utgivande förlag: Hastur förlag