Generalen : bara jag vet vem som vinner – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Christer Björkman

Jämför och hitta det billigaste priset på Generalen : bara jag vet vem som vinner innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Generalen : bara jag vet vem som vinner är skriven av Christer Björkman och gavs ut 2017-09-26.

Generalen : bara jag vet vem som vinner som bok, ljudbok eller e-bok.
Generalen : bara jag vet vem som vinner

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Generalen : bara jag vet vem som vinner

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Generalen : bara jag vet vem som vinner. Boken är skriven av författaren Christer Björkman. Bokförlaget Forum är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Generalen : bara jag vet vem som vinner var 2017-09-26.

Originalspråket som Christer Björkman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Konst & underhållning vilket ger den Lz Björkman, Christer som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Generalen : bara jag vet vem som vinner i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 390 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 160 x 35 mm och den väger så mycket som 881 g. Generalen : bara jag vet vem som vinner ISBN är 9789137135311. Generalen : bara jag vet vem som vinner är en fristående bok .


Läs Generalen : bara jag vet vem som vinner som bok

För dig som vill köpa och läsa Generalen : bara jag vet vem som vinner som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Generalen : bara jag vet vem som vinner som ljudbok

Vill du lyssna på Generalen : bara jag vet vem som vinner som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Generalen : bara jag vet vem som vinner som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Generalen : bara jag vet vem som vinner som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Generalen : bara jag vet vem som vinner som pocket

Generalen : bara jag vet vem som vinner finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Generalen : bara jag vet vem som vinner med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Generalen : bara jag vet vem som vinner med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Generalen : bara jag vet vem som vinner
 • Författare: Christer Björkman
 • Genre: Konst & underhållning
 • Förlag: Bokförlaget Forum
 • Utgivningsdatum: 2017-09-26
 • Pris: 199
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 390
 • Fysiska dimensioner: 215 x 160 x 35 mm
 • SAB: Lz Björkman, Christer
 • ISBN: 9789137135311

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Generalen : bara jag vet vem som vinner?

Generalen : bara jag vet vem som vinner är skriven av författaren Christer Björkman

När gavs Generalen : bara jag vet vem som vinner ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-09-26.

Var kan jag köpa Generalen : bara jag vet vem som vinner?

Vi rekommenderar att du köper Generalen : bara jag vet vem som vinner hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Christer Björkman är mannen som förändrade svenskens syn på musik i allmänhet och Melodifestivalen i synnerhet. I Generalen berättar han med humor och värme om sin väg från brådmogen pojke i Borås till att bli en av Musiksveriges mäktigaste män. Om tevedebuten som femåring, om hur han hanterade insikten att han var homosexuell i en mindre tillåtande tid och om kärleksnatten med en av Hollywoods största filmstjärnor. Christer tar oss också med på turné med Roxette och Rocktåget och in i det drogstinna spelet kring Björn Borgs kalsongimperium.Men framförallt får vi följa med bakom kulisserna på Melodifestivalen som han revolutionerat sedan han tog över befälet för den 2002. Vad gjorde Carola till exempel när hon tappade klacken en minut före sitt nummer i Eurovision 2006? Hur nära var en snöflinga att förstöra den svenska segern i Eurovision 2012? Och hur kunde falska kontaktlinser och en vadslagning med Tomas Ledin och Magnus Uggla leda till att han själv vann Melodifestivalen 1992?Läs också de fantastiska historierna om när han smugglade in en bajonett på amerikanska ambassaden, blev föremål för förbön i Pingstkyrkan, fick ett varsel från sin döda mormor och en gång sov 31 timmar i sträck. Släktforskare påstår dessutom att Christer Samuel Björkman är ättling till en egyptisk farao.Generalen är skriven i samarbete med författaren Petter Karlsson som tidigare gett ut uppmärksammade biografier tillsammans med bland andra Sven-Bertil Taube, Magnus Härenstam, och Glada Hudik-teaterns Pär Johansson.

Utgivande förlag: Bokförlaget Forum