Gemenskapens evangelium enligt Johannes

Gemenskapens evangelium enligt Johannes – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jean Vanier

Jämför och hitta det billigaste priset på Gemenskapens evangelium enligt Johannes innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Gemenskapens evangelium enligt Johannes är skriven av Jean Vanier och gavs ut 2018-05-31.

Gemenskapens evangelium enligt Johannes som bok, ljudbok eller e-bok.
Gemenskapens evangelium enligt Johannes

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Gemenskapens evangelium enligt Johannes

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Gemenskapens evangelium enligt Johannes. Boken är skriven av författaren Jean Vanier. Libris förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Gemenskapens evangelium enligt Johannes var 2018-05-31.

Originalspråket som Jean Vanier skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Religion vilket ger den Ccbad som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Gemenskapens evangelium enligt Johannes i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 178 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 195 x 135 x 15 mm och den väger så mycket som 286 g. Gemenskapens evangelium enligt Johannes ISBN är 9789187389399. Gemenskapens evangelium enligt Johannes är en fristående bok .


Läs Gemenskapens evangelium enligt Johannes som bok

För dig som vill köpa och läsa Gemenskapens evangelium enligt Johannes som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Gemenskapens evangelium enligt Johannes som ljudbok

Vill du lyssna på Gemenskapens evangelium enligt Johannes som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Gemenskapens evangelium enligt Johannes som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Gemenskapens evangelium enligt Johannes som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Gemenskapens evangelium enligt Johannes som pocket

Gemenskapens evangelium enligt Johannes finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Gemenskapens evangelium enligt Johannes med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Gemenskapens evangelium enligt Johannes med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Gemenskapens evangelium enligt Johannes
 • Författare: Jean Vanier
 • Genre: Religion
 • Förlag: Libris förlag
 • Utgivningsdatum: 2018-05-31
 • Pris: 189
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 178
 • Fysiska dimensioner: 195 x 135 x 15 mm
 • SAB: Ccbad
 • ISBN: 9789187389399

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Gemenskapens evangelium enligt Johannes?

Gemenskapens evangelium enligt Johannes är skriven av författaren Jean Vanier

När gavs Gemenskapens evangelium enligt Johannes ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-05-31.

Var kan jag köpa Gemenskapens evangelium enligt Johannes?

Vi rekommenderar att du köper Gemenskapens evangelium enligt Johannes hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Att älska Gud och att älska människor är de två viktigaste buden, enligt Jesus. Jean Vanier visar i Gemenskapens evangelium att det ytterst är samma sak; vi uttrycker vår kärlek till Gud genom medmänsklighet och omtänksamhet gentemot varandra. Och vi möter Guds kärlek bäst genom dem vi lever nära.Detta är också enligt Jean Vanier huvudpoängen i Johannesevangeliet som har en stark betoning på gemenskap. Vanier tar oss i Vanier väver även in berättelser och erfarenheter från sitt arbete med L’Arche, en kommunitet där man lever tillsammans med människor med olika funktionsvariationer. Det arbetet betonar i jordnära form det medmänskliga och det stora privilegium som finns i att utveckla våra relationer till varandra och till Gud.Jean Vanier är filosof, teolog och humanist. Han är grundare till L’Arche, en internationell organisation som arbetar för att skapa och utveckla hem, program och nätverk för människor med funktionsvariationer. Han föreläser också och leder retreater. Gemenskapens evangelium genom Johannesevangeliet kapitel för kapitel och visar hur detta finns i Jesus undervisning och i varje del av hans verksamhet.

Utgivande förlag: Libris förlag