Gamla Stockholm i ord och bild – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Per-Arne Johansson

Jämför och hitta det billigaste priset på Gamla Stockholm i ord och bild innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Gamla Stockholm i ord och bild är skriven av Per-Arne Johansson och gavs ut 2010-06-18.

Gamla Stockholm i ord och bild som bok, ljudbok eller e-bok.
Gamla Stockholm i ord och bild

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Gamla Stockholm i ord och bild

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Gamla Stockholm i ord och bild. Boken är skriven av författaren Per-Arne Johansson. Axplock är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Gamla Stockholm i ord och bild var 2010-06-18.

Originalspråket som Per-Arne Johansson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Ncaa som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Gamla Stockholm i ord och bild i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 96 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 260 x 216 x 10 mm och den väger så mycket som 520 g. Gamla Stockholm i ord och bild ISBN är 9789185385577. Gamla Stockholm i ord och bild är en fristående bok .


Läs Gamla Stockholm i ord och bild som bok

För dig som vill köpa och läsa Gamla Stockholm i ord och bild som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Gamla Stockholm i ord och bild som ljudbok

Vill du lyssna på Gamla Stockholm i ord och bild som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Gamla Stockholm i ord och bild som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Gamla Stockholm i ord och bild som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Gamla Stockholm i ord och bild som pocket

Gamla Stockholm i ord och bild finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Gamla Stockholm i ord och bild med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Gamla Stockholm i ord och bild med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Gamla Stockholm i ord och bild
 • Författare: Per-Arne Johansson
 • Genre:
 • Förlag: Axplock
 • Utgivningsdatum: 2010-06-18
 • Pris: 169
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 96
 • Fysiska dimensioner: 260 x 216 x 10 mm
 • SAB: Ncaa
 • ISBN: 9789185385577

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Gamla Stockholm i ord och bild?

Gamla Stockholm i ord och bild är skriven av författaren Per-Arne Johansson

När gavs Gamla Stockholm i ord och bild ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-06-18.

Var kan jag köpa Gamla Stockholm i ord och bild?

Vi rekommenderar att du köper Gamla Stockholm i ord och bild hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Gamla Stockholm i ord och bild är en ny bok för stockholmare och stockholmsälskare, baserad på delvis outgivna vykort från förra sekelskiftet och början av 1900-talet, skildrar hur Stockholm tedde sig vid den här tiden. Med varm humor, kunnighet och distans ger Per-Arne Johansson dessa bilder ett sammanhang och visar den dolda historia som finns. “Tänk på hur ofta den som sett utsikten från Mosebacke fylls av sinnliga känslor”, skriver författaren och tillägger: “Jämför dagens vimmel och kommers på Västerlånggatan med torgmadammernas torftiga tillvaro i sina halmfyllda tunnor på Kornhamnstorg alldeles intill. Tänk dig att Tessin d.y. går omkring i “slottstrakten” och drar upp ståtliga planer för slottets utsmyckning …”. Boken är rikt illustrerad i färg och flyttar oss till tider före video- och digitalkameror, då vykorten utgjorde en viktig del i beskrivningen av omvärlden. Minnen, tankar, frågor … Ja, här blir du som läsare engagerad vare sig du är gammal stockholmare, turist eller nybliven storstadsbo.

Utgivande förlag: Axplock