Gå på mål, Marta! – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anja Gatu

Jämför och hitta det billigaste priset på Gå på mål, Marta! innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Gå på mål, Marta! är skriven av Anja Gatu och gavs ut 2017-05-26.

Gå på mål, Marta! som bok, ljudbok eller e-bok.
Gå på mål, Marta!

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Gå på mål, Marta!

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Gå på mål, Marta!. Boken är skriven av författaren Anja Gatu. Olika Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Gå på mål, Marta! var 2017-05-26.

Originalspråket som Anja Gatu skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Idrottsberättelser vilket ger den Hcg som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Gå på mål, Marta! i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 176 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 151 x 15 mm och den väger så mycket som 399 g. Gå på mål, Marta! ISBN är 9789188347077. Gå på mål, Marta! är en del av serien: Marta Vieira da Silva.


Läs Gå på mål, Marta! som bok

För dig som vill köpa och läsa Gå på mål, Marta! som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Gå på mål, Marta! som ljudbok

Vill du lyssna på Gå på mål, Marta! som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Gå på mål, Marta! som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Gå på mål, Marta! som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Gå på mål, Marta! som pocket

Gå på mål, Marta! finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Gå på mål, Marta! med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Gå på mål, Marta! med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Gå på mål, Marta!
 • Författare: Anja Gatu
 • Genre: Idrottsberättelser
 • Förlag: Olika Förlag
 • Utgivningsdatum: 2017-05-26
 • Pris: 159
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 176
 • Fysiska dimensioner: 215 x 151 x 15 mm
 • SAB: Hcg
 • ISBN: 9789188347077

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Gå på mål, Marta!?

Gå på mål, Marta! är skriven av författaren Anja Gatu

När gavs Gå på mål, Marta! ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-05-26.

Var kan jag köpa Gå på mål, Marta!?

Vi rekommenderar att du köper Gå på mål, Marta! hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Det finns ingen som kan stoppa Marta med bollen!Inte spelarna på planen. Inte flip-flopsen. Inte brorsan. Hon är snabbast på plan där hon dribblar och fintar, och drömmer är att en dag vara med i landslaget. Men när en agent erbjuder henne en plats på en fotbollsskola i Rio vet hon inte vad hon ska göra. Det är långt hemifrån, och hon måste lämna alla hon tycker om. Och framförallt, det kostar en massa pengar. Martas mamma säger att hon får åka om hon får ihop pengarna själv. Nu sätts Martas vilja på prov!En berättelse med fotbollen och kärleken till sporten i fokus, inspirerad av dribblardrottningen Marta Vieira da Silvas liv. En av världens bästa fotbollsspelare, som inte bara briljerar i brasilianska landslaget utan också som proffs i svenska FC Rosengård och amerikanska Orlando Pride. OLIKA förlag tilldelades Rättvisepriset 2012 för sitt arbete för jämställdhet och jämlikhet i bokvärlden. MILJÖ OCH HÅLLBARHET: På OLIKA vill vi värna det hållbara och klimatkloka läsandet. Därför trycks våra böcker på andra sidan Östersjön, i Baltikum, på ett FSC-märkt papper och på ett tryckeri som är certifierat med Svanen. Lite närmare, lite dyrare, mycket bättre! Staffan Engstrand, BTJLitteraturmagazinetGe mig boken!@möllanmediateket Sommarlovets första boktips: Gå på mål Marta. Vi får följa Marta Vieira da Silvas uppväxt och liv. Hon spelar fotboll på gatan i flip-flop och drömmer om att bli proffs. Hon är okuvlig och stark och kämpar som besatt. Utan pengar och ingen skola men med bra personer omkring sig. En stark tjej som ingen trycker ner! Och som blev en av världens bästa!Gå på mål, Marta är en bok för dig som älskar fotboll. Men den handlar även om drömmar och envishet. Boken beskriver hur det är att växa upp i fattigdom. Och hur det är att vara en tjej som kämpar för sin rätt att få spela fotboll, när det förväntas att hon istället ska vara hemma och hjälpa till. Passar dig som är 10 år och uppåt.Denna bok är min favorit. Den beskriver Marta Vieira da Silvias liv från “flipflops” till dagen då hon av börjar på fotbollsakademin. Martas väg var visserligen fylld av en kärleksfull familj. Men livet var inte enkelt med en frånvarande pappa, skolan var för dyr och det var svårt att få råd till mat på bordet. Marta dribblar bort verkligheten med sin bäste vän på gatorna. Tills hon en dag blir upptäckt av en talangscout, men familjen har inte råd att skicka henne till fotbollsakademin. Denna var helt klart min favorit, länge sedan jag sträckläste en bok riktad mot den åldersgruppen.Författaren Anja Gatu skriver lugnt och sansat, berättelsen är vacker och känslosam. Gå på mål, Marta är ett sällsamt levnadsöde, här gestaltat på dramatiskt vis. Sportsligt och psykologiskt briljant! Helhetsbetyg: 5.Sagt om boken:

Utgivande förlag: Olika Förlag