Funktionsteori

Funktionsteori – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Frank Wikström

Jämför och hitta det billigaste priset på Funktionsteori innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Funktionsteori är skriven av Frank Wikström och gavs ut 2014-01-09.

Funktionsteori som bok, ljudbok eller e-bok.
Funktionsteori

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 381

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Funktionsteori

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Funktionsteori. Boken är skriven av författaren Frank Wikström. Studentlitteratur är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Funktionsteori var 2014-01-09.

Originalspråket som Frank Wikström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Matematik vilket ger den Td,515 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Funktionsteori i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 380 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 224 x 156 x 20 mm och den väger så mycket som 539 g. Funktionsteori ISBN är 9789144093758. Funktionsteori är en fristående bok .


Läs Funktionsteori som bok

För dig som vill köpa och läsa Funktionsteori som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 381 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Funktionsteori som ljudbok

Vill du lyssna på Funktionsteori som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Funktionsteori som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Funktionsteori som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Funktionsteori som pocket

Funktionsteori finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Funktionsteori med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Funktionsteori med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Funktionsteori
 • Författare: Frank Wikström
 • Genre: Matematik
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Utgivningsdatum: 2014-01-09
 • Pris: 381
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 380
 • Fysiska dimensioner: 224 x 156 x 20 mm
 • SAB: Td,515
 • ISBN: 9789144093758

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Funktionsteori?

Funktionsteori är skriven av författaren Frank Wikström

När gavs Funktionsteori ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-01-09.

Var kan jag köpa Funktionsteori?

Vi rekommenderar att du köper Funktionsteori hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Funktionsteori, eller komplex analys, är ett av de vackraste områdena inom matematiken, men ämnet har också förvånansvärt många tillämpningar inom exempelvis reglerteknik, signalbehandling och stokastiska processer. Ämnet är synnerligen relevant även i tekniska utbildningar. Denna bok behandlar grundläggande komplex analys samt teorin för serier, i synnerhet Fourierserier och potensserier. Ett kapitel behandlar också talföljder och linjära rekursionsekvationer.Boken syftar till att ge en lättläst introduktion till komplex analys utan att för den skull göra avkall på den matematiska noggrannheten. För många studenter är kursen i funktionsteori det första mötet med modern matematisk analys, och för att underlätta för läsaren innehåller texten många exempel och lite fler detaljer i långa beräkningar än vad som är brukligt. Nästan alla kapitel avslutas med ett kortare avsnitt som presenterar en relevant tillämpning av det material som precis gåtts igenom. Boken vänder sig i första hand till civilingenjörsstudenter, men kan även användas som kursbok i en mer teoretiskt baserad traditionell C-kurs i komplex analys.

Utgivande förlag: Studentlitteratur