Fundament Samhällskunskap 8 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tiina Hemberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Fundament Samhällskunskap 8 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Fundament Samhällskunskap 8 är skriven av Tiina Hemberg och gavs ut 2020-05-07.

Fundament Samhällskunskap 8 som bok, ljudbok eller e-bok.
Fundament Samhällskunskap 8

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Fundament Samhällskunskap 8

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Fundament Samhällskunskap 8. Boken är skriven av författaren Tiina Hemberg. Tukan förlag läromedel är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Fundament Samhällskunskap 8 var 2020-05-07.

Originalspråket som Tiina Hemberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Läromedel vilket ger den O som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Fundament Samhällskunskap 8 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 120 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Fundament Samhällskunskap 8 ISBN är 9789188955142. Fundament Samhällskunskap 8 är en del av serien: Fundament-serien.


Läs Fundament Samhällskunskap 8 som bok

För dig som vill köpa och läsa Fundament Samhällskunskap 8 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Fundament Samhällskunskap 8 som ljudbok

Vill du lyssna på Fundament Samhällskunskap 8 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Fundament Samhällskunskap 8 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Fundament Samhällskunskap 8 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Fundament Samhällskunskap 8 som pocket

Fundament Samhällskunskap 8 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Fundament Samhällskunskap 8 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Fundament Samhällskunskap 8 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Fundament Samhällskunskap 8
 • Författare: Tiina Hemberg
 • Genre: Läromedel
 • Förlag: Tukan förlag läromedel
 • Utgivningsdatum: 2020-05-07
 • Pris: 129
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 120
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: O
 • ISBN: 9789188955142

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Fundament Samhällskunskap 8?

Fundament Samhällskunskap 8 är skriven av författaren Tiina Hemberg

När gavs Fundament Samhällskunskap 8 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-05-07.

Var kan jag köpa Fundament Samhällskunskap 8?

Vi rekommenderar att du köper Fundament Samhällskunskap 8 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Fundament-serien är ett nytt basläromedel i SO-ämnena för högstadiet. Serien utgår från läroplanens centrala innehåll och ger grundläggande kunskaper i respektive ämne. Serien är ett språk- och kunskapsutvecklande läromedel och ger bra grund för fortsatta studier på gymnasiet. Varje bok inleds med en genomgång av lässtrategier och en metod för att bedöma källor. Varje kapitel inleds med vad eleven kommer att få lära sig och den löpande texten är indelad i korta stycken. Texten är lätt att förstå och förklarar istället för att förenkla. Varje kapitel avslutas med en ordlista där viktiga begrepp förklaras. Böckerna har en modern och pedagogisk formgivning med mängder av fotografier, kartor och förtydligande illustrationer. Fundament Samhällskunskap 8 börjar med mediernas roll och uppgifter i samhället, hur de är uppbyggda och fungerar. Boken beskriver hur den snabba digitala utvecklingen har påverkat medierna och förändrat vår medieanvändning. Sedan följer ett avsnitt om beslutsfattande och politiska idéer, dels om ideologiernas framväxt och de svenska partierna, dels om hur olika länder kan styras. Bokens avslutande kapitel handlar om hur Sverige styrs – från EU till riksdag, regioner och kommuner.

Utgivande förlag: Tukan förlag läromedel